Шестима ранени след катастрофа на Охрана на съдебната власт с кола на семейство

Шестима, между които и дете, пострадаха след катастрофа между автомобил на Охрана на съдебната власт от Разград и кола от Търговище. Пътният инцидент стана към 10,20 ч. в петък на пътя Търговище - Разград близо до село Бистра.

Всички ранени от двата автомобила са в болницата в Търговище. Няма данни за пряка опасност за живота им и все още вървят прегледи, съобщи шефът на болницата д-р Иван Светулков. Най-тежките травми били фрактури на крайници.

Ранени са трима служители на Охрана на съдебната власт и арестанта, който са транспортирали към Търговище, за да бъде предаден по етапен ред на конвой, научи "Труд". Те са пътували със "Ситроен" със софийска регистрация.

В "КИА" от Търговище, която се движела към Разград, пътували семейство с дете на 9-10 год., сочат първоначалните данни. Според тях в болницата са бащата и детето, което нямало тежки травми, гласи първата информация от полицията и болницата.

За извозването на ранените са пратени 2 линейки от Търговище и 1 от Лозница, Разградско.

Пътят е затворен, заради произшествието и огледите. Автомобилите, които пътуват към Разград, се отклоняват през Голямо Соколово - Чудомир - Трапище, а тези в посока Търговище минават през: Трапище - Чудомир - Голямо Соколово.

Коментари

Задължително поле