Кои зодии са психопати

На 19 август 2018 да почерпят

Уникална драма в дебюта на Кристиано Роналдо за „Юве“!

Да те цакат с виртуална бира Най-странните приложения за смартфон с милиони потребители

САЩ готвят санкции за фирмите, които участват в „Северен поток-2“

Петрова нива събра хиляди родолюбци

Маримуртра – балкон, надвесен над морето На 50 години създателят на легендарната ботаническа градина напуска бизнеса и се отдава на хобито си

Владимир Путин: Енергетиката е един от приоритетите в сътрудничеството между Русия и Германия

Руби Роуз ще играе супергероиня лесбийка Тя е секси и обича да се татуира

Прокуратурата се зае със смъртта на родилката в Сливен

На 3 септември стачка ще блокира фериботи и кораби в Гърция

Валя Брадшоу – от модните корици в София до Мериленд Вярвам в магията на усмивката и в това, че хората може да стават по-добри, казва моделът, фотограф и дизайнер

Тежък старт за Йоканович и „Фулъм“ във Висшата лига

Доналд Тръмп е уволнил свързаните с разследването на руската намеса в САЩ

Спасители извадиха тялото на 42-а жертва под рухналия мост в италианския град Генуа

Еколози предупредиха кметове за глоби до 20 000 лева за непочистени речни корита

Регионалната инспекция по околна среда и води /РИОСВ/ във Велико Търново изпрати предписания до кметовете на всички общини от Великотърновска и Габровска области в срок до 4 април 2016 г. да организират огледи на речните легла и прилежащите им територии. Еколозите разпоредиха при констатиране на нерегламентирани сметища или съществуващи замърсявания, да се предприемат своевременни мерки по тяхното отстраняване и недопускане образуването на нови.

От екоинспекцията предупредиха, че за неизпълнение на предписанията, юридическите и длъжностни лица ще бъдат се наказват с имуществена санкция от 2000 до 20 000 лева. Експерти от РИОСВ в старата столица ще извършат проверки и ще отчетат осъществения контрол пред МОСВ.

Предписания са издадени и на двете Областни пътни управления във Велико Търново и Габрово в срок до 31 май да организират почистване от отпадъци на пътните артерии, земното платно, пътните съоръжения, обслужващите зони, крайпътните обслужващи комплекси и опорните пунктове за поддържане, които са на стопанисваната от тях територия.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.