Две вокални кралици на сцената на зала България

Усик прережда Кобрата за титлите

Пендаровски: В обединена Европа има място за всички, включително и за Македония Изпълнихме всички необходими условия за започване на преговори, заяви президентът

Чуждите инвестиции са 603 млн. евро

Вицепремиерът Захариева пред ТАСС: Заинтересовани сме от равнопоставен и взаимноизгоден диалог с Русия

Боби Михайлов: Може би съм омръзнал на хората, не съм говорил с премиера

Ердоган: В Северна Сирия не се водят сражения

Борислав Михайлов на прощаване: Бях прекалено добър, сега ще ходя на риба "Повечето играчи от националния отбор не ги познавам като имена", призна доскорошният шеф на БФС

ЕС ще отговори на американските мита

Министър Желязков: Практическите изпити за шофьори ще са в контролирана среда (СНИМКИ)

Валентин Михов подаде оставка от БФС

Дипломати от Австрия обсъждаха сътрудничество с ръководството на ВТУ

Пускат нова банкнота от 50 лв. от 1 ноември

Влак блъсна автомобил на неохраняем прелез край Плевен

Дъб от Силистра участва в “Европейско дърво на годината”

Дъбът, символ на Силистра, участва в конкурса “Европейско дърво на годината” и са нужни 80 000 гласа, за да получи важния приз. Наскоро той стана победител в Шестия национален конкурс.

Старият дъб, който е на 105 години, е в много добро състояние – обиколката на ствола му е 1,2 м, височината е 14 м, а обиколката на короната 24 м. Той е познат на жителите на града и на гостите му. Помни много тайни и е свидетел на исторически събития, разказват от инициативния комитет. Призоваваме ви да подкрепите Дъба от Дунавския парк, като използвате линка www.treeoftheyear.org/Letosni-rocnik/Dub-v-Dunajskem-parku-v-Silistre.aspx. Следвайте инструкциите!, зоват инициаторите.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.