Цветанов: Ще съдя Станишев, Радан като политик вече не съществува

Ще си потърся правата и ще заведа дело срещу Сергей Станишев за набеждаване. Това заяви по Нова телевизия Цветан Цветанов във връзка с поредицата дела, които бяха заведени срещу него.

"Лидерът на БСП излезе с един донос компромат, един анонимен сигнал. Това беше абсолютно тенденциозно и целта му беше обслужване на политическата стратегия за парламентарните избори през 2013 година. В момента адвокатът ми комплектова документите. Истината трябва да излезе. Не трябва политическият живот на страната да бъде замърсяван. Обществото си направи извода и за случилото се 2013-а със случая Костинброд", категоричен бе заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ.

В петък Цветанов предупреди, че ще съди и лидера на ДСБ Радан Кънев - дори обясни, че вече се е консултирал с адвоката си Менко Менков, засега няма да го прави. Днес той заяви, че за него вече Радан Кънев не съществува като политик. "Той съществува като един народен представител, който под една или друга форма е заявил, че ще бъде в опозиция. Не искам да го коментирам повече", добавиЦветанов.

По повод назначението си преди дни за председател на Комисията за вътрешна сигурност Цветанов изтъкна, че никога не е излизал от сектора за сигурност.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика