МВР с благотворителен концерт за дъщерята на загинал полицай

Министър Румяна Бъчварова е патрон на благотворителен концерт в Хасково за дъщерята на загинал полицай. Целта е да се съберат средства за 16-годишната ученичка Ники. Момичето страда от Сарком на Юинг. Нужни са средства за лечението й в чужбина.

През изминалите месеци обществеността в града събра пари при различни прояви за Ники, които обаче са недостатъчни.Затова на 27 февруари от 16 часа, под патронажа на вътрешния министър, в местната спортна зала "Дружба" в Хасково ще се проведе концерт. Надсловът е "Да полетим с белите лястовици".

В него ще участват хасковският Детски танцов ансамбъл "Юначе", Фолклорната група "Росна китка" от с. Радомирци, Ансамбъл "Златна Тракия", Спортен клуб "Рона", а също изпълнителите Христо Косашки, Гергана Тодорова, Милица Тодорова и Анна Пешева от "Гласът на България".

Организатори са Министерство на вътрешните работи, Националният синдикат на гражданската администрация към МВР със съдействието на музикална компания "Пайнер".
"Желаещите могат купят билети в стая №9 в ОДМВР-Хасково или пред зала "Дружба" в деня на концерта", съобщиха от полицейския пресцентър.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини