Туристи откриха опожарен автомобил

Проф. Венелин Терзиев описа в книга проекциите на устойчивото развитие в практическия живот Нетрадиционното представяне на сериозната творба бе в Залата на жирафите в Музея на хумора и сатирата в Габрово

Стефан Данаилов е излязъл от кома и е контактен

Тъща потроши колата на зет си, той си го върна Три автомобила с натрошени стъкла в Завет при семейна война

Нашествие на мушици в Разград и околностите Изяснява се видът и начините за борба с тях

Видин се включва в най-мащабната кампания срещу трафика на хора

Ново огнище на африканска чума по свинете в община Смядово

Николета Лозанова захвърли дрехите и задръжките (СНИМКА)

Карлес Пучдемон се предаде на белгийските власти

Задържаха 4-ма наркодилъри в прохода „Петрохан”

Варна домакинства за втори път състезание по медиация за ученици

Масови случаи на експлоатация на българчета в Солун

Топ полицай от Сливен става зам.-директор на МВР в Ямбол

Фен на Лейди Гага я събори от сцената (ВИДЕО)

Инспекторатът към ВСС влезе в Мрежата на европейските служби за съдебна инспекция

Цар Киро в софийска болница вместо в съда в Пловдив

Стартът на процеса срещу печално известния като Цар Киро ром Кирил Рашков за нападение над двама пловдивски журналисти на 17 юли 2014 г. бе повторно отложен, като следващото заседание бе насрочено от районния съдия Веселин Атанасов за 21 април.

Първото заседание на 21 януари пропадна заради заболяване на адвокатката на цар Киро Росица Драгинова, а на това от 22 февруари (понеделник) пък липсваше самият обвиняем. Оказа се, че на 19 февруари (петък) Кирил Рашков е приет в столична болница с диагноза „тежка левокамерна дисфункция и междусърдно мъждене“ и да му бъде направена коронарография, която предшества предстоящата трансплантация на сърце.

Операцията ще струва около 15 000 евро и ще бъде извършена в известна клиника в столицата на Франция Париж, където в средата на януари 74-годишният цар Киро е бил на контролен преглед. Заради предишни присъди и прегрешения, присъдата по сегашното дело срещу Кирил Рашков със сигурност ще е ефективна, и дори при извънсъдебно споразумение с прокуратурата, ще му се наложи да влезе отново в затвора минимум за 6 месеца.

От 1 до 6 години затвор пък предвижва чл. 325, ал. 4 от НК, по който сега е подсъдим заради извършени при условията на опасен рецидив непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществено, като деянието по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и дързост, пише в обвинителния акт.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.