Бойко Борисов за заплахата за убийство: Не ми е за първи път, няма да ме уплашат

"Нито ми е за първи, нито за последен път. Няма да коментирам и призовавам да не се обръща внимание", това заяви премиерът Бойко Борисов по повод заплахата за убийство, която е получил.

По думите му той не е притеснен, защото интересите на контрабандистите са били засегнати, след като са събрани 3 милиарда повече от тях. "Нарушени са интереси в захарта, месата, цигарите. Като спреш поръчки и всеки ден някого уволняваш, всеки трябва да си поеме кръста", заяви примерът.

Той допълни, че нищо не трябва да се подценява. "Ако някой си мисли, че ще ме уплаши, няма да стане", категоричен бе той.

"Искам да информирам, че лично съм разговарял за Мартин Димитров да се осигури охрана, ако иска такава. Той каза, че искал да си помисли, така че от него зависи, на сила на никого не се дава охрана. Що се касае до Пеевски, това, което е като сигнал, схемите, движението, никой не ги знае, той ги потвърди, че ходи по тези места. Аз не съм идиот нито службите, да се подхранват някакви съмнения, че едва ли не се спират поръчките, а в същото време се дава охрана. Така че да се надяваме, че поне в това отношение спекулации няма да има", коментира още Борисов, предаде "Фокус".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини