Изгоря аудито на полицейски шеф в Пазарджик

15-годишен автомобил "Ауди А4", собственост на началника на Районното полицейско управление в Пазарджик главен инспектор Ненко Годжевъргов (на 36 г.), е горяла миналата нощ пред дома му на улица "Димитър Греков" в близост до Моста на Лютата.

Сигналът за инцидента е подаден около 3 часа във вторник, а пламъците са унищожили предната част на аудито преди да бъдат загасени от пристигналия на местопроизшествието противопожарен автомобил и полицейска патрулка. По случая е образувано досъдебно производство и ще бъде извършена пожаро-техническа експертиза, за да се установят причините за пожара.

"При направения оглед не са намерени никакви следи, които да показват, че става дума за умишлен палеж", коментира Мирослав Стоянов, говорител на Областна дирекция на МВР-Пазарджик. Минути след пожара е бил задържан гражданинът А.В., но разследващите установили, че човекът няма абсолютно никакво отношение към случая, а просто е минавал оттам по това време на нощта, и е бил освободен.

Ненко Годжевъргов е началник на РПУ-Пазарджик от 14 март 2014 г. 36-годишният главен инспектор е родом от Панагюрище и е постъпил в системата на МВР веднага след завършване на Полицейската академия през 2004 г. До 2012г. е разузнавач в сектор "Криминална полиция" при РУП-Пазарджик, от 2012 до 2014 г. е инспектор в сектор "Пътна полиция" при ОДМВР-Пазарджик.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони