Пиян скандалжия нахлул в училище, обиждал и заплашвал

Пиян скандалджия подлудил съселяните си, ученици и учители, като обиждал всички наред, замерял ги с бутилки и трошил кола на преподавател. Това съобщиха съселяни на 51-годишния О.М., който вилнял от 7 до 9,30ч във вторник в търговищкото село Подгорица.

Мъжът е задържан в полицията за хулиганство. Съселяните му обаче искат да се вземат сериозни мерки, за да не нахлуе отново в училището и да посегне и на деца.
Историята започнала рано сутринта във вторник, когато пияният мъж срещнал сина си в центъра на селото. Преди време той изгонил наследника си и майка си от дома си и им забранил да стъпват в селото. Разразил се скандал и синът побързал да напусне селото с колата си.

Пияният обаче продължил да крещи и псува наоколо, като почнал да се заяжда с минаващи съселяни. "Оплакаха се, че хвърлял бутилки по тях и се изпокрили", слисани разказаха местни.

Като не успял да си намери жертва сред съселяните, мъжът решил да се кара с учител, чиито автомобил бил паркиран пред училището в съседство до къщата му. О.М. счупил огледалото и чистачките на колата, надраскал капака й.

Преподавателят от началния курс излязъл да спасява возилото си и за малко не пострадал от агресията на мъжа. На финала пияният нахлул и в училището. Крещял и обиждал учители и ученици. Децата ужасени се разбягали по стаите, а преподавателите потърсили помощ от полицията.

"Мъжът е страхотен скандалжия. Изпокара се с децата си, с майка си, със съселяните. Страхуваме се, че живее в съседство до училището и може да направи някоя беля. Всички институции трябва да вземат мерки", апелираха от селото.
Скандалжията се препитавал с вторични суровини, които ровел от сметищата и продавал. Бил ходил и в чужбина на гурбет, разказаха още от селото му.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини