Пак забъркаха Роналдо с Николета Лозанова

Поредна информация за връзка между суперзвездата на "Реал" (Мадрид) и плеймейтката Николета Лозанова се появи в световните медии. Този път двамата бяха свързани от изданието The sport bible. Първите слухове за афера между двамата се появиха през декември. Сега от сайта посочват, че португалецът явно има нова приятелка всяка седмица, съдейки по неговата активност в Instagram. 

Голмайсторът има близо 50 млн. последователи в приложението за споделяне на снимки, където според изданието е успял да се забърка с българския модел. В информацията се посочва още, че 31-годишният футболист е писал на Лозанова, след което двамата са започнали да поддържат постоянен контакт. Оттогава сексапилната българка започнала редовно да посещава Роналдо в Мадрид.

The sport bible добавя, че Николета е бивша приятелка на футболиста на "Манчестър Сити" Валери Божинов и е станала причина за раздялата между Григор Димитров и Мария Шарапова. В края на своя материал изданието помества няколко от емблематичните снимки на Лозанова, а коментарите отдолу са цветисти.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена