На 11 декември 2018 да почерпят

Зрелищен дуел във „Фермата“ отстреля още един участник преди финала

Венецуела и Русия ще проведат съвместни военни учения

Макрон обеща повишение на минималната заплата със 100 евро

Конституционният съд на Молдова отново отстрани Додон

Доналд Туск: Няма да предоговаряме Брекзит, но сме готови да помагаме на Великобритания

Откриха случаи на ку-треска по овце във Видиинско, заразен е и мъж

Проф. Георги Близнашки: Във Франция хората знаят за какво протестират, а у нас имат странни искания

Кметът на Благоевград с послание към децата в „Часът на приказния разказвач“: Няма по-хубаво място от дома

Министър Ангелкова: Туризмът хармонира с екологията, а лифтът е най-екологичния вид транспорт

Европа с отлична оценка за пътищата ни Асфалтът отговаря на всички стандарти, показват взетите проби, анализирани в Италия

Заев до Каракачанов: Мое право е да бъда македонец и да говоря македонски език

Пената и Любко заедно за ЧРД на Ганчев

Станишев: България и Румъния са изпълнили всички критерии за Шенген, играе се непочтена игра

Сайтът за глоби на КАТ рухна заради нов софтуер (обзор) Блокирани са и системите за издаване на шофьорски книжки

Без вода в понеделник в „Орландовци“, „Люлин“, „Княжево“, „Банишора“, „Банкя“ и „Сердика“

Без вода в понеделник остават някои части на столицата, съобщават от „Софийска вода“ АД.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пощенска“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 8:00 до 17:00 часа на 29 февруари на клиентите, живеещи на ул. „Пощенска“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Железопътна“ ъгъла с ул. „Пощенска“.

Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. „Партений Зографски“ жк. „Люлин“ 9 , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите, живеещи по ул. „Партений Зографски“ от ул. „Тома Давидов“ до ул. „Беравица“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Партений Зографски“ №28.

Във връзка подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Княжевска“ кв. „Княжево“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на 29 февруари на клиентите, живеещи по ул. „Княжевска“ от ул. „Миле Попйорданов“ до пл. „Сред село“, по ул. „Кореняците“ от ул. „Княжевска“ до ул. „Звездица“,ул. „Звездица“, по ул. „Евлия Челеби“ от пл. „Сред село“ до ул. „Лазарополе“, ул. „Войводина могила“ №54,56,56А. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще соигурят водоноска на ул. „Княжевска“№36.

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Черни Лом“ жк. „Банишора“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на 29 февруари на клиентите, живеещи по ул. „Черни Лом“ от ул. „Беласица“ до ул. „Струга“. Ако ремнотът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Черни Лом“ ъгъла с ул. „Беласица“.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Есперанто“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 12:00 часа на 29 февруари на клиентите, живеещи по ул. „Есперанто“ от ул. „Царибродска“ до ул. „Восток“ 2. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Есперанто“ ъгъла с ул. „Царибродска“.

На ул. „Незнаен войн“ жк. „Сердика“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Незнайния войн“ от ул. „Фурка“ до ул. „Хайдут Велко“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Незнайния войн“ ъгъла с ул. „Хайдут Велко“.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.