Нигяр Джафер: Моделът на здравеопазването е грешен

Весела Лечева: Грешка е да се иска оставка за изразена политическа позиция

Хлапета ще борят агресията с картинг и съвети от професионални пилоти

Изчезнаха 111 девойки след нападение в Нигерия

Учени регистрираха подозрителна активност на Йелоустоунския супервулкан

МЗ: Бутилираната вода носи сериозен риск за детското здраве

Мел Гибсън снима детективски сериал

173 милиона за нов център на София (ВИДЕО) Пускат нощен транспорт за 2 лв.

Две българки на топ постове в ЕК Първата жена начело на Евростат ще е Мариана Коцева

Вижте акцентите от броя на “Труд” в четвъртък, 22 февруари 2018

Русия е заплатила глоба от 15 милиона долара на Международния олимпийски комитет

Актьорите Гал Гадот и Марк Хамил ще връчват награди “Оскар”

Мъж обгоря след инцидент в леярна Прокуратурата проверява и друг случай

Валери Жаблянов в блиц пред “Труд”: ГЕРБ удрят всеки, който не им харесва

Легионер стрелец обвинен за хулиганство Горския човек заплашил служители на МВР, че ги очакват много изненади

Без вода в понеделник в “Орландовци”, “Люлин”, “Княжево”, “Банишора”, “Банкя” и “Сердика”

Без вода в понеделник остават някои части на столицата, съобщават от “Софийска вода” АД.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пощенска“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 8:00 до 17:00 часа на 29 февруари на клиентите, живеещи на ул. „Пощенска“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Железопътна“ ъгъла с ул. „Пощенска“.

Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. „Партений Зографски“ жк. „Люлин“ 9 , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите, живеещи по ул. „Партений Зографски“ от ул. „Тома Давидов“ до ул. „Беравица“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Партений Зографски“ №28.

Във връзка подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Княжевска“ кв. „Княжево“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на 29 февруари на клиентите, живеещи по ул. „Княжевска“ от ул. „Миле Попйорданов“ до пл. „Сред село“, по ул. „Кореняците“ от ул. „Княжевска“ до ул. „Звездица“,ул. „Звездица“, по ул. „Евлия Челеби“ от пл. „Сред село“ до ул. „Лазарополе“, ул. „Войводина могила“ №54,56,56А. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще соигурят водоноска на ул. „Княжевска“№36.

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Черни Лом“ жк. „Банишора“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на 29 февруари на клиентите, живеещи по ул. „Черни Лом“ от ул. „Беласица“ до ул. „Струга“. Ако ремнотът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Черни Лом“ ъгъла с ул. „Беласица“.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Есперанто“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 12:00 часа на 29 февруари на клиентите, живеещи по ул. „Есперанто“ от ул. „Царибродска“ до ул. „Восток“ 2. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Есперанто“ ъгъла с ул. „Царибродска“.

На ул. „Незнаен войн“ жк. „Сердика“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Незнайния войн“ от ул. „Фурка“ до ул. „Хайдут Велко“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Незнайния войн“ ъгъла с ул. „Хайдут Велко“.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете