Без вода в понеделник в "Орландовци", "Люлин", "Княжево", "Банишора", "Банкя" и "Сердика"

Без вода в понеделник остават някои части на столицата, съобщават от "Софийска вода" АД.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пощенска“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 8:00 до 17:00 часа на 29 февруари на клиентите, живеещи на ул. „Пощенска“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Железопътна“ ъгъла с ул. „Пощенска“.

Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. „Партений Зографски“ жк. „Люлин“ 9 , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите, живеещи по ул. „Партений Зографски“ от ул. „Тома Давидов“ до ул. „Беравица“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Партений Зографски“ №28.

Във връзка подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Княжевска“ кв. „Княжево“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на 29 февруари на клиентите, живеещи по ул. „Княжевска“ от ул. „Миле Попйорданов“ до пл. „Сред село“, по ул. „Кореняците“ от ул. „Княжевска“ до ул. „Звездица“,ул. „Звездица“, по ул. „Евлия Челеби“ от пл. „Сред село“ до ул. „Лазарополе“, ул. „Войводина могила“ №54,56,56А. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще соигурят водоноска на ул. „Княжевска“№36.

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Черни Лом“ жк. „Банишора“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на 29 февруари на клиентите, живеещи по ул. „Черни Лом“ от ул. „Беласица“ до ул. „Струга“. Ако ремнотът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Черни Лом“ ъгъла с ул. „Беласица“.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Есперанто“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 12:00 часа на 29 февруари на клиентите, живеещи по ул. „Есперанто“ от ул. „Царибродска“ до ул. „Восток“ 2. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Есперанто“ ъгъла с ул. „Царибродска“.

На ул. „Незнаен войн“ жк. „Сердика“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Незнайния войн“ от ул. „Фурка“ до ул. „Хайдут Велко“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Незнайния войн“ ъгъла с ул. „Хайдут Велко“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини