Расисткият скандал скара и политиците

Силно земетресение край филипинския остров Минданао

Спортният министър Кралев: Президентът за пореден път прояви своята некомпетентност

Папата анатемоса преяждането

Засилват контрола срещу нерегламентираното изгаряне на отпадъци

Не пускат Михайлов да си тръгне от БФС

Сирийската армия влезе в град Ракка

Ердоган не желае да се срещне с Помпео и Пенс в Анкара, а само с Тръмп

Лия прави клип на култова своя балада Със „Сини очи“ певицата стартира издаването на поредица от шлагерни сингли, които ще събере в албум

Д-р Мариян Иванов: Помогнете на имунната си защита през есента и зимата Билкови и хомеопатични средства държат вирусите и бактериите надалече

Новият посланик на САЩ Херо Мустафа пристигна в България

Ким Чен-ун изкачи на бял кон свещената за корейците планина Пектусан (СНИМКИ)

Добричката болница с нова апаратура за 104 000 лв.

Цацаров и Гешев са на посещение в САЩ

Без вода в понеделник в „Орландовци“, „Люлин“, „Княжево“, „Банишора“, „Банкя“ и „Сердика“

Без вода в понеделник остават някои части на столицата, съобщават от „Софийска вода“ АД.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пощенска“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 8:00 до 17:00 часа на 29 февруари на клиентите, живеещи на ул. „Пощенска“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Железопътна“ ъгъла с ул. „Пощенска“.

Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. „Партений Зографски“ жк. „Люлин“ 9 , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите, живеещи по ул. „Партений Зографски“ от ул. „Тома Давидов“ до ул. „Беравица“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Партений Зографски“ №28.

Във връзка подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Княжевска“ кв. „Княжево“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на 29 февруари на клиентите, живеещи по ул. „Княжевска“ от ул. „Миле Попйорданов“ до пл. „Сред село“, по ул. „Кореняците“ от ул. „Княжевска“ до ул. „Звездица“,ул. „Звездица“, по ул. „Евлия Челеби“ от пл. „Сред село“ до ул. „Лазарополе“, ул. „Войводина могила“ №54,56,56А. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще соигурят водоноска на ул. „Княжевска“№36.

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Черни Лом“ жк. „Банишора“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на 29 февруари на клиентите, живеещи по ул. „Черни Лом“ от ул. „Беласица“ до ул. „Струга“. Ако ремнотът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Черни Лом“ ъгъла с ул. „Беласица“.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Есперанто“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 12:00 часа на 29 февруари на клиентите, живеещи по ул. „Есперанто“ от ул. „Царибродска“ до ул. „Восток“ 2. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Есперанто“ ъгъла с ул. „Царибродска“.

На ул. „Незнаен войн“ жк. „Сердика“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Незнайния войн“ от ул. „Фурка“ до ул. „Хайдут Велко“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Незнайния войн“ ъгъла с ул. „Хайдут Велко“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.