Боен клуб предизвика биячите от Околовръстното на ринга

Софийски ММА клуб покани мъжете, които пребиха двойката на Околовръстното, на двубой. Боен клуб "България" организира "Ден на отворените врати за биячи", стана ясно от публикация във фейсбук на страницата на спортния център.

Спортистите заявиха, че са тренирали с един от биячите, който е участвал и в състезанието "Битката за Балканите" - Георги Близнаков- както и че "Те са срам за хората, които тренират".

"Вече всяка тренировка ще е на живот и смърт! Предизвикателството е отправено, ръкавицата е хвърлена, трябва да сме готови. И без това си тръгваме с аркади и счупвания, този път поне ще е за добра кауза!!!", написаха на своята фейсбук страница от клуба.

Ето и пълният текст на поканата, отправена към побойниците:

"ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ ЗА БИЯЧИ".
Всички знаят за случая с "биячите на околовръстното". По-надолу са описани "великите" спортни постиженията на един от тях -Георги Близнаков и липсата му на умения.

В "Битката за Балканите" между Румъния и България през 2010г., колегите му в националния отбор, трябваше с кръв да заличават позорното му представяне, излъчено и по Евроспорт.

Но тези индивиди от бандата му, пребила момче и момиче с палки, бяха обявени за шампиони по бокс, кикбокс и какво ли още не!

Освен всичко друго, ТЕ СА СРАМ за хората, които спортуват!!!
От "Боен Клуб България" обявяваме: "Дни на отворените врати за биячи"
След като в рамките на предните две седмици, така или иначе "възпитавахме" такива образи по паркинги и молове....ето, една чудесна възможност за всички биячи.

Имаме два ринга, една клетка и много на брой желаещи, които ще коригират пропуските Ви в първите седем и последващи години!

Mястото е известно София, бул."Цар Борис" III, No.224 , зала "Боен Клуб България"
Вие сте на ход!!!!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини