Самолет се разби на улица в Бразилия, има жертви и ранени (СНИМКИ и ВИДЕО)

Осем души са обвинени за престъпления, свързани с изборите Главният прокурор е поискал от ЦИК разрешение за привличане като обвиняеми на 7 кандидати за кметове и съветници

Вижте Наум Шопов и Теа като деца

Полицията издирва водач, избягал след катастрофа с велосипедист

Дуейн Джонсън-Скалата е най-готиният баща за 2019

Кали израснала на село

Ограничават движението в тунел „Траянови врата“ на магистрала „Тракия“ утре

Камионът-ковчег в Есекс – с българска регистрация, собственост на ирландка Напуснал България през юни 2017 г.

Над 100 000 души денонощие без вода

Забраниха на обвиняем за убийство да посещава квартал в Монтана

Арестуваха пияна кюстендилка, карала крадено такси в насрещното на магистрала “Струма“

Министрите на вътрешните работи на България и Северна Македония раздаваха флаери срещу корупцията на ГКПП-Станке Лисичково

Прокуратурата за доклада на ЕК: Обективно и по достойнство са оценени усилията в областта на съдебната реформа

Швейцария отхвърли на референдум депортирането на чужденци, извършили престъпления

Предложението чужденци, които са извършили престъпления в Швейцария, да бъдат автоматично експулсирани, беше отхвърлено на днешния референдум от жителите на Швейцария, информира БНР.

Според екзит-пол данните 59% са се обявили против спорното предложение на дясната популистка Швейцарска народна партия. То предвиждаше автоматично експулсиране на всеки чужденец, осъждан през изминалите 10 години и признат за виновен дори за сбиване или „леки телесни повреди“.

Референдумът беше посветен на въпроси на миграцията, инфраструктурата, данъците и търговията. Гласоподавателите бяха запитани дали мигрантите, които са нарушили закона, трябва да бъдат екстрадирани и дали трябва да се намали данъчното бреме за съпружеските двойки. Бяха включени и въпроси за промяна на инфраструктурен проект за един от основните пътища в страната и за налагане на забрана върху борсовата търговия с храни и земеделска продукция.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.