ММА бойците, призовали биячите от Околовръстното на ринга: Успели спортисти не участват в групировки

„Нека да излеят гнева си вместо на улицата при нас. Така ще имат и достойни противници и няма да им се налага да бият хора с палки по улиците, още повече жени”. Така ММА боецът Борис Величков коментира пред bTV инцидента на Околовръстното в София, при който гардове на Ториното пребиха 30-годишен мъж, защото им свирнал с клаксон, а после посегнаха и на жена му.

След тази случка ММА шампиони призоваха биячите да се срещнат с тях на ринга. За съжаление, случаят с побоя на Околовръстното не е единичен. Това каза в предаването „120 минути” по ММА боецът Камен Георгиев. „Занимаваме само със спорт, не изливаме агресията си на улицата”, каза още Георгиев.

Според Величков не може да се каже, че успели спортисти участват в групировки. Според него по-скоро това са хора, които са влезли в залата, придобили са минимални умения и в един момент решават, че трябва да се докажат на улицата. Това, че си нереализиран спортист, не значи, че не трябва да имаш някаква друга професия, нормално е да си изкарваш парите по честен начин, отбеляза Камен Георгиев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини