Снегът се завръща след 8-и март

Веднага след 8 март - международния ден на жената, баба Марта ще покаже, че може да бъде и сурова. Температурите ще тръгнат трайно надолу. Ще има чести валежи, като към средата на месеца се очаква валежите да преминават и в сняг, съобщава бТВ.

Преди това обаче утре температурите все още ще бъдат високи. Максималните ще бъдат между 13 и 18 градуса. Но пак ще бъде ветровито. Ще има и увеличения на облачността, на много места се очакват и краткотрайни валежи.

Понижението на температурите ще започне през следващите дни до петък - 4 март. Тогава през деня ще е от 5 до 10 градуса. След това ще се затопли. След дъжда във вторник, в сряда ще вали на много малко места.

На 3 март - на националния празник на България, валежи се очакват към края на деня. След това в петък - на 4 март ще вали в цялата страна. С понижението на температурите в петък в западните райони е възможно дъждът дори да премине и в сняг.

В събота облаците ще намалеят и в неделя очакванията са за хубаво слънчево и топло за март време. Все така доста топло и с щедро слънце ще бъде и на 7 и 8 март.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини