Джоан Роулинг шокира с герои гейове

Осъден за закана за убийство и жертвата му жалят присъдата Инцидентът се разиграл във великотърновското село Беляковец преди година

Българският народ не е див и варварски, братя Британско-българският бизнес бал в Лондон е приеман с почести

Над 150 ранени и 50 арестувани при масовите бунтове в Каталуния

10-те домакински задължения, които горят най-много калории

БДЖ пуска пак временно спрените влакове в страната

СЕМ назначи Антон Митов за временен директор на БНР

Бум на лазерната епилация сред мъжете Технологията в обезкосмяването Duetto MT Evo е у нас благодарение на Jewel Skin Clinic

Турското външно министерство: Кюрдите нарушават примирието

Глория с нови кадри с любимия

Акция на спецпрокуратурата и ГДБОП в Несебър

Румен Христов от СДС призова реформаторите към търпение

„Необходимо е голямо търпение от всички страни, за да просъществува едно коалиционно правителство и една коалиция каквато е Реформаторският блок“. Това заяви в Русе зам.-председателят на СДС Румен Христов.

За него сега е важно всички да си отговорят какво ще се промени с предсрочни парламентарни избори. В момента ГЕРБ няма алтернатива и ще формира отново правителство, а някои от малките партии ще останат извън парламента.

„Трябва да има нещо екстремно в страната, което да предизвика предсрочни избори, а аз подобно нещо не виждам“, обясни депутатът от РБ. Той смята, че участието на реформаторите в управлението е изключително важно. Първоначалните цели на коалицията са изпълнени и с подписването на меморандума за общо управление с ГЕРБ ще се запази целостта й.

„Много ми се иска в „Движение България на гражданите“ да не бъдат толкова емоционални, откакто се оформиха две течения в Реформаторския блок, по-бързо се вземат решения“, каза още Румен Христов.

„Меморандумът не е повод за допълнителен диалог, а е времевият срок за подписаното“, допълни зам.-министърът на икономиката Даниела Везиева от ДБГ. Тя не смята, че „колегите в Реформаторския блок ще предприемат радикален ход“ и че някой има интерес да клати държавата. За нея много важно е да се запази политическата стабилност в държавата, която помага за добра бизнес среда и инвестиции.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.