Синът на загиналия свидетел срещу братя Галеви Пламен Миланов ранен в тежка катастрофа

Димитър Малинов.

Димитър Миланов /20 г./, син на покойния ключов свидетел срещу братя Галеви и таксиметров превозвач Пламен Миланов, намерен мъртъв със секретарката в офиса на фирмата му, е катастрофирал тежко с мотоциклета си, съобщиха от полицията.

Произшествието станало около 15,30 ч. в събота. Миланов син, студент в ЮЗУ "Неофит Рилски", е бил засечен от таксиметрова кола на така нар. Петте кюшета, в близост до бившата транспортна болница в града. От сблъсъка мотористът, който според коментари се е движел с висока скорост, е изхвърчал на пътното платно. Със счупена ключица и травми по тялото е закаран в спешния център в Дупница, където преценили, че състоянието му налага да бъде транспортиран в "Пирогов". Пробата за алкохол и на двамата водачи е отрицателна, каза говорителят на областната дирекция на полицията Катя Табачка.

Точно Димитър попаднал на телата баща си и неговата счетоводителка Теодора Димитрова /35 г./ на 30-и декември м.г. в офиса на таксиметровата фирма „Мега такси“ на петия етаж в бившия промкомбинат в центъра на Дупница. Седмици наред 20-годишният Миланов бил в шок от преживяното. Като се възстановил той поел бизнеса заедно с майка си. Бащата и секретарката са се задушили от бензинов агрегат, включен към отоплителната система в сградата, установи разследването и многото назначени експертизи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини