Грегъри Нелсън пред нов договор с "Ботев"

Холандският нападател Грегъри Нелсън е на път да подпише нов едногодишен договор с "Ботев" (Пд). "В момента водя разговори с клубното ръководство относно договора ми за следващата година, като има добри шансове да остана. Ако не исках да остана, нямаше да водя изобщо преговори с клуба", декларира Грегъри Нелсън, който донесе една точка на "канарчетата" с гола си при ремито 1:1 в Стара Загора срещу "Берое".

"Признавам си, че си поведох топката с ръка при гола и вкарах, но аз не съм съдия. Винаги съм щастлив, когато вкарвам, особено срещу отбор като "Берое", който играе добър футбол. В мача срещу тях отсъстваха трима важни за нас играчи, но младите се представиха на ниво и дадоха всичко от себе си", допълни Грегъри Нелсън. Той и останалите титуляри направиха днес възстановителна тренировка, след която бяха пуснати в почивка до сряда след обяд.

Тогава започва подготовката на "Ботев" за неделното домакинство срещу "Черно море" (Вн) от 25-ия кръг на "А" група, за което в състава на "жълто-черните" се завръщат изтърпелият наказание Лъчезар Балтанов и получилият изненадващо почивка заради преумора халф Мариян Огнянов. Националът Тодор Неделев е под въпрос заради мускулна травма в бедрото, а опитният централен защитник Даниел Златков още не е готов за пълни 90 минути след операция. От контузия се оплаква и украинският ляв бек Игор Ощипко, който срещу "Берое" игра на обезболяващи инжекции.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ