Кавани и Коща си разменят отборите

„Челси“ и ПСЖ ще се вкопчат в дуел за класиране на четвъртфинал в Шампионската лига на ст. „Стамфорд Бридж“ в сряда вечер, но извън терена двата клуба подготвят размяна на нападателите си. Британската преса пусна новината за голямата рокада през лятото - Диего Коща отива от „Челси“ в ПСЖ, а по обратния маршрут поема Единсон Кавани. За инициатор на сделката се посочва бъдещият треньор на лондонския тим Антонио Конте. Той искал да има в своя отбор Кавани, който е недоволен от статута си на резерва в ПСЖ. Уругваецът вкара победния гол за 2:1 над „Челси“ в първия мач, но въпреки това не е сигурен титуляр. Диего Коща също е колеблив, има 11 гола от 24 мача за своите този сезон.

„Знаем, че „Челси“ изпитва страх и ще ги изненадаме неприятно“, закани се германският вратар на парижани Кевин Трап. „Готови сме да спечелим Шампионската лига“, закани се съотборникът му Лукас Моура. Суперзвездата Златан Ибрахимович също жадува за първи път в кариерата си да триумфира в турнира.

В другия реванш в сряда „Зенит“ ще спасява у дома кожата на треньора Андре Виляш-Боаш след 0:1 срещу „Бенфика“ в Лисабон. При провал този сезон богатият руски клуб възнамерява да вземе за наставник Мануел Пелегрини, който напуска „Манчестър Сити“ през юни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят