Шарън Озбърн подкрепи Ким Кардашиян с голо селфи

63-годишната Шарън Озбърн си направи голо селфи, за да засвидетелства подкрепата си към риалити звездата Ким Кардашиян, пише в. "Дейли експрес".

В началото на седмицата Кардашиян пусна в интернет пространството своя гола снимка пред огледало с две черни ленти, прикриващи интимните й части. Фотографията беше придружена от надписа "Когато нямате какво да облечете".

Това предизвика широк отзвук и поредица негативни реакции от страна на някои знаменитости, сред които Бет Мидлър, Клоуи Грейс Мориц и Пиърс Морган.

В отговор на това други звезди, като 24-годишната актриса и модел Емили Ратайковски и 63-годишната Шарън Озбърн, публикуваха в социалните мрежи собствени голи снимки в подкрепа на Кардашиян.

Шарън Озбърн изуми своите 398 000 последователи в Twitter с голото си селфи. Снимката и разкрива добре поддържано тяло за 63-годишната й възраст.

Шарън също позира пред огледало с прикрити с черни ленти интимни части. Фотографията е придружена от надписа: "Ким Кардашиян, ти ме вдъхнови".

Феновете на Озбърн са изказали коментари за касивите й форми, като един от почитателите й е споделил, че според него тя изглежда по-добре от Ким Кардашиян. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица