Иван Иванов отива в „Локомотив“ (Пд)

Най-добрият футболист на България за 2013 г. Иван Иванов ще заиграе в „Локомотив“ (Пд). 28-годишният защитник трябва да се присъедини към „черно-белите“ през следващата седмица. Той е свободен агент, след като прекрати договора си с швейцарския „Базел“, а след това не успя да си намери отбор и безуспешно се пробва в американския „Ню Йорк Сити“.

Новият треньор на пловдивчани Илиан Илиев е пожелал да бъде привлечен бившият национал. Собственикът на клуба Христо Крушарски информира, че е изпълнил искането на наставника и Иван Иванов ще стане играч на „Локомотив“. Бранителят ще подпише договор за година и половина.

Междувременно Илиан Илиев не скри притесненията си, че последният в класирането в "А" група "Монтана" може да съкрати разликата само на 2 точки при евентуална загуба на тима му тази събота на стадион "Огоста". В момента "черно-белите" са на седмо място с 21 точки, а "Монтана" и "Пирин" имат по 16 точки. "Предстои ни доста интересен мач поради факта, че дистанцията между двата отбора може както да се скъси, така и да се увеличи. Видяхме, че тази пролет "Монтана" е корав отбор, който трудно губи и трудно допуска голове. Надявам се мачът да е коректен и нека да победи по-добрият отбор", декларира Илиан Илиев, който още чака първата си победа начело на "Локо" (Пд). За нея пловдивчани ще гостуват в Монтана без контузените нападатели Емил Гъргоров-Бадема и Гай Мансур. На заниманието в четвъртък сутринта на "Лаута" глезен обърна централният защитник Николай Димитров-Ноко, който също е аут за съботното гостуване.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ