Лола ди Мола одумва тоалетите на попфолка: Деколтета под пагон!

Теди

Попфолк шик: деколтета под пагон!

Пуснахме Лола ди Мола на концерта на „Планета“, ето каква стана тя...

Родните фолкзвезди бяха „вдъхновени“ от кралицата на Instagram на надпреварата, разразила се на тазгодишните награди на „Планета Пайнер“.
Два модни тренда, наложени през изминалите месеци от риалити звездата, премериха сили на сцената в първите дни на март на софийска територия.

Някои от изпълнителите на музикалната компания бяха избрали за тържествената вечер русия имидж на г-жа Кардашиян-Уест. В първите редици бе Мария, която получи статуетката за албум на годината. Отскоро в отбора на блондинките, вероятно вдъхновена от гореспоменатата звезда, родното миньонче демонстрира гръдни форми в бял костюм на голо. Миниатюрното подобие на знойната арменка дава мило, драго и интимно, за да привлече фенове и публика. Интересно дали е ограничила копирните си практики само до цвета на косата и голотата, или е прибегнала и до фокуса с тиксото, за да оформи гръдна обиколка, който иска - да гадае.

ДесиСлава също показа излишно щедра пазва и платина в косата. Роклята в цвят пудра и блестящо деколте за съжаление бе толкова демоде и неподходяща за фигурата на певицата, че по-скоро ни кара да отвърнем поглед и да замълчим. Цветът и моделът на тоалета стоят някак по домашному върху натежалата снага, като секси нощница, видяла и по-добри времена и форми.

Емилия демонстрира гръд без поддръжка в черна рокля от кадифе, незнайно защо увенчана с подобие на пагони в раменната част. Като носителка на приза за фолклорен албум на годината нежната половинка на Коко Динев би могла да избере за церемонията по-подходящ модел от този, чието черно кадифе е във форма на оклюмал Мики Маус. Дори и елегантният смокинг на Борис Дали не може да затъмни карикатурното лъчение, което струи в опасни дози от модното прегрешение на певицата.

Обявеният за певец на годината Фики някак естествено се вля в редиците на г-жа К.К., като вместо гръдни кълбета демонстрира бицепсни обиколки. Ризата с изрязани ръкави и фалшиви пагони (ей, много бе застъпена военната тематика тази година), допълнена от метални верижки и гъста брада, вероятно биха били приветствани от клана Кардашиян, само ако можеха да стигат до тях.

Да си припомним, че кралица на Instagram пусна по Коледа своя снимка, на която заедно с дъщеря си демонстрира прическата наречена „боксьорски плитки“. Въпреки че много преди това Снуп Дог се разхождаше по сцената в подобен вид, а през 2004 г. Хилари Суонк стана „момиче за милион долара“със стегнатата прическа, бе необходима намесата на г-жа Уест, за да я превърне в световна тенденция.

В отбора на избралите като акцент боксьорските плитки ни посреща Анелия. Певицата традиционно бе избрала тоалет без показ на излишна плът, като бе разнообразила черното с изобилие от блестящи пайети в частта на полата. Призьорката на наградата за песен на 2015- а определено познава тайните на семплия дрескод и силно подмладяващото му въздействие. Приятният монохромен тоалет подчертава по красив начин фигурата и извайва чертите на лицето в приятен контраст.

Емануела също си бе харесала тренда в прическите за тази година, но вярна на стила си, я бе комбинирала в къса рокля с блестящи елементи. Следва да отбележим, че новият цвят на косата и приятният модел на тоалета са добро попадение в имиджа на певицата.

Сред дамите, за които модата явно не е вълнуваща, или поне не отчитат развитието й, трябва да отбележим певицата на годината - Преслава в ретро компанията на брадърското си семейство. Черното в дантелено-изрязания вариант на роклята е в тотална хармония с изграждания от години образ на доброто момиче, на който явно и дует „Ритон“ симпатизират. Критикувана от колежки и от фенове на фолкмузиката заради поредната си награда, Пресито би трябвало леко да освежи стил и имидж, особено заради упоритите си опити да се превърне в риалити звезда от телевизионния екран.

Джена също бе заложила на черното и прозрачностите в деколтето, които по правило са подходящи за тържествена сцена, но в случая са банално интерпретирани. Една от наградите, с които бе удостоена певицата, бе за оригинално присъствие на клубната сцена, нещо, което трудно откриваме в късичкото и скучно тоалетче и неоформената коса.

Теди Александрова също попада в категорията на дамите с неспециално отношение към модата по простата причина, че не сме обявили класация за най-грозно и нелогично оформени вежди. Ако Венета Райкова бе гост на събитието, фолкпевицата не би могла да грабне приза, но сега с право го получава. Нито нежният, макар и прекалено летен нюанс на роклята, нито интересно оформената като бижу яка могат да омекотят и укротят юнашките вежди, кацнали като мигрирал в грешната държава мустак. Модата си е мода, но стилът е интимна работа, която Теди явно не владее.

Говорейки за вежди и мода, не може да не споменем и още една привърженичка на плътното и тежко оформление на надочните дъги, която открихме сред гостите на събитието. Издаде я дебелият слой фондьотен, с който сме свикнали да свързваме публичните й изяви, както и задължителната „патешка човка“ в обкръжението й. Късото каре, което отскоро разхожда Николета Лозанова, уж трябва да подчертае високи скули, но прекаленото количество и блясък на бронзиращия руж са оставили отпечатък като от изгаряне с ютия. По- наблюдателните читатели могат да открият поне три нюанса на евтин загар във визията на г- жа Ни Ло, а това не е фешън, мяу!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл