Активисти от ДПС във Велико Търново: „Ахмед Доган е единственият лидер на движениетието”

Ахмед Доган е единственият лидер на ДПС. Това заявиха категорично активистите на движението от Великотърновска област. В петък те се събраха на областна конференция.

Членовете на ДПС приеха декларация, с която изразяват позиция, че почетният председател на Движението олицетворява единството на ДПС. Декларацията ще бъде представена по време на националния форум на партията, който ще се състои през април.

На партийния форум бе преизбран за областен лидер единодушно Гюнай Далоолу. Гласуван беше Областен съвет от 31 души. Бяха излъчени и 17 делегати, които ще представят региона по време на националната конференция. Делегатите са упълномощени да предложат промени в устава на ДПС.

„Най- вероятно няма да има много промени в устава, тъй като през годините той се е доказал като работещ и е един от най- добрите”, коментира съпредседтателят на партията Мустафа Карадайъ.

Той отказа да прогнозира кой ще бъде новият лидер на Движението, но посочи, че за такъв може да бъде номиниран всеки от членовете на ДПС.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика