Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 12.12.2019

На 12 декември 2019 да почерпят

Излиза сказание за Боян Мага Нов роман от Павлина Павлова за сина на Симеон

„Локо“ (София) покани Стойчо Стоев

Учениците от кърджалийското училище, чието стълбище пропадна, ще учат в други сгради

Сър Антъни Хопкинс: Актьорите са глупави

Джонсън печели вота, но с малка преднина

Купуваме още един правителствен самолет (обзор) От 2014 г. „Фалкон”-ът е аварирал над 20 пъти

Депутати от БСП пред “Труд”: Корнелия Нинова не владее групата си При избора на Сотир Цацаров червената група се разцепи наполовина

Турция заплаши да изгони американските войници от базата „Инджирлик”

Манолова открива временна приемна във Видин

Свършват мъките с данъчните декларации

Дължими налози за служебен аванс за шефа

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 12 декември 2019

„Германският пациент” от Михаил Вешим Ще спаси ли българската пукница Хер Бекер

EVN България с програма за финансиране на общественополезни проекти през 2016 г.

Като физически лица или организации с нестопанска цел можете да кандидатствате за финансиране до 15 000 лева с проекти в Югоизточна България.

EVN България стартира програма за финансиране на общественополезни проекти с екологична насоченост. До 19 ч. на 31 март 2016 г. компанията приема кандидатури от физически и юридически лица с нестопанска цел. Всеки одобрен проект може да получи от EVN България финансиране до 15 000 лева.

Кандидатурите ще бъдат оценени от Комисия на EVN България, съставена от експерти на компанията в областите екология, енергийна ефективност, строителство и проектен мениджмънт. Одобрените проекти ще бъдат обявени в началото на месец май 2016 г. След подписване на договори с бенефициентите проектите ще трябва да бъдат изпълнени в срок до 10 ноември 2016 г. В програмата не се допуска да кандидатстват търговски и браншови организации, религиозни организации, политически партии и свързани с тях лица и организации, синдикални организации, общини и асоциации на местните власти (с изключение на читалища, училища и детски градини). Сред изискванията към проектите е те да бъдат осъществени на територията на Югоизточна България.

Детайлна информация за условията за кандидатстване и помощни указания може да се намери на интернет страницата на компанията на следния линк.

Кандидатстването се осъществява по електронен път на имейл адрес evnforbg@evn.bg. Изпратете Вашата идея за промяна и EVN може да я финансира!

Целта на компанията е да насочи средствата, които може да отдели в рамките на своята корпоративна социална отговорност, към каузи с дълготраен положителен ефект за хората и природата. Основната тема на програмата „Общество и екология“ намира проявление в различни сфери на обществения живот и е свързана с енергийна ефективност, опазване на биоразнообразието, чистотата на въздуха, почвите, допринася за борба с климатичните промени или за устойчивото управление на отпадъците и водите.

EVN очаква Вашите кандидатури!

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.