EVN България с програма за финансиране на общественополезни проекти през 2016 г.

Като физически лица или организации с нестопанска цел можете да кандидатствате за финансиране до 15 000 лева с проекти в Югоизточна България.

EVN България стартира програма за финансиране на общественополезни проекти с екологична насоченост. До 19 ч. на 31 март 2016 г. компанията приема кандидатури от физически и юридически лица с нестопанска цел. Всеки одобрен проект може да получи от EVN България финансиране до 15 000 лева.

Кандидатурите ще бъдат оценени от Комисия на EVN България, съставена от експерти на компанията в областите екология, енергийна ефективност, строителство и проектен мениджмънт. Одобрените проекти ще бъдат обявени в началото на месец май 2016 г. След подписване на договори с бенефициентите проектите ще трябва да бъдат изпълнени в срок до 10 ноември 2016 г. В програмата не се допуска да кандидатстват търговски и браншови организации, религиозни организации, политически партии и свързани с тях лица и организации, синдикални организации, общини и асоциации на местните власти (с изключение на читалища, училища и детски градини). Сред изискванията към проектите е те да бъдат осъществени на територията на Югоизточна България.

Детайлна информация за условията за кандидатстване и помощни указания може да се намери на интернет страницата на компанията на следния линк.

Кандидатстването се осъществява по електронен път на имейл адрес [email protected]. Изпратете Вашата идея за промяна и EVN може да я финансира!

Целта на компанията е да насочи средствата, които може да отдели в рамките на своята корпоративна социална отговорност, към каузи с дълготраен положителен ефект за хората и природата. Основната тема на програмата „Общество и екология“ намира проявление в различни сфери на обществения живот и е свързана с енергийна ефективност, опазване на биоразнообразието, чистотата на въздуха, почвите, допринася за борба с климатичните промени или за устойчивото управление на отпадъците и водите.

EVN очаква Вашите кандидатури!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини