Педофил се споразумя за 6 г. затвор след блудство с 3 деца в Русе

Педофил се споразумя за 6 г. затвор при първоначален строг режим след блудство с три малолетни деца на негови роднини в Русе. Окръжният съд осъди Николай Георгиев /20 г./ на 9 г. лишаване от свобода, но намали присъдата му по съкратеното производство след доброволните му признания. Решението може да се обжалва или протестира пред Великотърновския апелативен съд.

За 2 г. первезникът се гаврил трикратно с невръстните хлапета. Той посегнал първо на две от тях в деня, когато погребал родната си майка. След първия случай на посегателство с 11-годишното момче и 10-годишното момиче те не посмели да се оплачат на родителите си.

Педофилът продължил да издевателства и над 12-годишно момче, като го принуждавал да удовлетворява половия му нагон с бой и заплахи, че ще го пребие и продаде органите му.

При поредната засечка на малчугана и негов връстник Николай ги подлъгал да отидат в дома му, където отново блудствал с хлапетата. Накрая те не издържали и разказали вкъщи за издевателството на комшията им.

След подадената жалба Николай бил задържан в ареста. Той бил стар познайник на полицията и се движел с криминално проявени приятели.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони