„Левски“ хвърли бялата кърпа

„Левски“ хвърли бялата кърпа за първото място в „А“ група. „Сините“ направиха 0:0 като гости на „Славия“ в кв. „Овча купел“ и улесниха „Лудогорец“, който вече води в класирането с 14 точки аванс. След този мач на „Герена“ вече няма да се говори за титла. Новата тема е „Стойчо Стоев“, който е на дръвника. Шефовете на „сините“ напуснаха бесни стадиона. Иво Тонев и Георги Иванов отказаха да говорят.
„Много неща имат да се подобряват“, бе единственото, което каза един от собствениците на клуба Александър Ангелов.
За смяна на треньора се говори от седмици. Стоев обаче е спокоен.
„Още преди мача се започна със заглавията за моята смяна - заяви той след равенството. - До края на сезона ще е така. Право е на всеки да пише каквото иска. Аз съм си в „Левски“.
„Сините“ изпуснаха „Славия“, въпреки че не блестяха. Най-чистото положение пропиля Венцислав Христов, който удари напречната греда на Георги Петков в 70-ата минута. Пропуск направи и Бабатунде Адениджи - стреля край вратата. Гол на Александър Александров бе отменен заради засада в края на първото полувреме, а Джъстин Менголо не вкара в началото на мача сам срещу Петков. Шансът за „Славия“ бе страхотен удар на Борислав Балджийски. Треньорът на „белите“ Александър Тарханов обаче бе доволен.
„Заслужено спечелихме тази точка - заяви той. - Хвърлихме много сили и отпаднахме физически, което влоши играта ни. „Левски“ имаше повече възможности за победа.“

С точката „Левски“ събра 40 в актива си и запази второто място. „Славия“ е трети с 36.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ