Николета Лозанова краси корицата на пилотно списание за стилисти

Дебютът на "YOU България" ще е на 25-ия Италиански фестивал на красотата в Пловдив.

Изкусителната брюнетка Николета Лозанова е първата родна звезда, която позира за корицата на пилотния брой на специализираното списание за фризьорство "YOU България".

Със своите визия и изразителност пловдивчанката впечатли екипа на италианския издател Марко Петрели и ще краси и пролетния брой на списанието на Апенините, обявиха родните издатели от "Christian of Roma".

Списание "YOU" излиза в 25 държави, а появата му у нас съвпада със старта на 25-ия Италиански фестивал на красотата и прическата, който ще е от 1 до 3 април в палата 2 на панаира в Пловдив.

Романтичната нова визия на Николета Лозанова е създадена от стилиста Венелин Кондаков и гримьорката Джулия Ангелова. Излъчваните от ослепителната телевизионна водеща женственост и загадъчност са уловени в кадрите на фотографа Костадин Кръстев - Коко и са заснети в Киноцентър "Бояна".

Като лице от корицата на първия брой на "YOU България", в интервю за стартовия брой на списанието от 300 страници, Николета Лозанова разкрива интересни подробности от професионалния и личния си живот. Луксозният моден журнал е аналог на италианското списание "YOU", което на Ботуша е своеобразен двумесечен официоз на най-големия на Апенините форум за фризьорство "Hair & Beauty Show".

У нас списанието ще излиза два пъти годишно през април и октомври за двете издания на Италианския фестивал на красотата и прическата в Пловдив и в София.

Промоцията на "YOU България" ще е на 1 април от 20.30 часа в най-голямата дискотека на Балканите - клуб "Галакси". По червения килим там ще дефилират представители на родния хайлайф, повечето от лицата на "Christian of Roma" през годините като певицата Андреа и танцьора Алфредо Торес, чуждестранни стилисти, а водещи на купона "Red Party" ще са Ива Екимова и Руслан Мъйнов.

Стилистите на "Christian of Roma" са подготвили шоу-спектакъл и на сцената ще покажат как косата може да изглежда секси, модерна, луксозна и здрава с ползване на продукти на прочути марки като "Alfaparf", "BES", "Rolland" и "Sexy Hair".

Коментари

Задължително поле