Лола ди Мола - Триумф на фризури, кучки и сребърни пантофки

Венета Райкова

С ревю на възпитаници на Нов български университет и стилен джаз за приятели коафьорът Митко Дамов представи ревю в салона на „Vogue Vision Academy”. Събитието уважиха негови постоянни клиентки, преподаватели и студенти от департамент „Мода” на НБУ. Тоалетите, които представиха обучаващите се в модния департамент на университета бяха като извадени от приказките на братя Грим, решени в готик стил и изчистените тоналности на черното и стомамено сивото.

Празничната вечер бе почетена и от присъствието на актрисата Биляна Петринска, като лице на салоните му и постоянен участник в ревютата. С разкошно ягодово бронди в косата и в тон с тенденциите в грима- почти без макиаж, симпатичната дама привлече погледите на гости и фотографи.

Като истински Андерсен в света на приказните прически, коафьорът бе избрал романтичен аутфит от сако в релефен десен, наподобяващ едра плетка и елегантен копринен шал, завързан съвсем по маниера на разказвача от епохата на романтизма.

Наскоро бе представен дебютният роман на Венета Райкова „Триумфът на кучките“. Това стана в приятелската атмосфера на книжен център Гринуич. Като пакостливия приказен герой Румпелщилцхен, журналистката бе изпрела клюки във формата на книга с „приятно“ заглавие. Облечена в рокля с предизвикателен огнен нюанс, който ни подготвя за пикантния характер на сламените истории, намерили място в дебютното й произведение. Доскорошната водеща показана отработени пози и усмивки, придружени от отчетлив грим, в тон с корицата на „Триумфът на кучките“. Първата книга таблоид на българския пазар обещава смело да повдигне завесите и да отвори вратите на луксозните спални на известните. Препоръчва се на любителите на лъскавия „приказен шоубизнес“ у нас.

Към червеното бе посегнал и най-добрия Шрек на българския екран, като част от състава на музикално жури. Новият сезон на телевизионната надпревара също избра своя старт в най- женския ден на най- дамския месец. Нагазил в блатото на известните таланти и предвидливо обул стабилни боти, очакваме от Фънки да изцеди и последните „две капки вода“ от участниците на шоуто. Музикалният продуцент някак естествено се бе спрял на съчетанието от основните предупредителни цветове в приказката на майката Природа. Черното, червеното и жълтото в облеклото му ясно говорят за нападателната и жилеща тактика, присъща и харесвана от г- н Ковачев.

На световната сцена Джери Хол като една истинска Пепеляшка успя да заведе своя 85- годишен принц Рупърт Мърдок пред брачния олтар. Облечена в светлосиня рокля на Vivienne Westwood и емблематичните пантофки Belle Vivier на Roger Vivier, 59 годишният модел и майка на 4 деца се превърна в булка за първи път. Въпреки дългогодишното си съжителство с рок легендата Мик Джагър, красивата Джери не успя да се облече в мечтаното бяло. За църковната церемония, провела с в началото на март, прясната младоженка се бе спряла на роклята от воал и сатен в един от цветовете на 2016- серенити, допълнена от диадема с дискретно було и семпъл букет. Синият цвят и сребристите обувки бяха задължителен елемент и в облеклото на шаферките, сред които бяха дъщерите й- Джорджа Мей и Елизабет Джагър.

От приказката на прекрасната г- жа Мърдок научихме, че за Пепеляшките срок и възраст няма, както и че сребърните пантофки (между другото много силен тренд за тази година!) са задължителния елемент за сбъдването на мечтата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл