Lidl подарява 5 двойни покани за концерта на Лили Иванова на 31 март в НДК

Всички билети бяха изчерпани месеци преди датата на концерта

Две седмици преди концерта на Лили Иванова в НДК, Лидл България, реши да изненада почитателите на българската музика, които не са успели да си купят билет. Компанията дава възможност на пет от тях да спечелят двойна покана за събитието. Концертът е на 31 март, а месеци преди самото събитие билетите за концерта бяха изчерпани.

"Преди всичко като фенове на Лили Иванова, а и в ролята ни на генерален спонсор на концерта, знаем колко радост ще доставим на някои от нейните почитатели, като им осигурим покани за любимия им изпълнител"- споделят от Лидл. Затова от компанията организират инициатива, в която, включвайки се, можете да спечелите двойна покана за концерта, което за момента е единственият начин да се сдобиеш с пропуск за събитието.

За да участва, всеки желаещ трябва да попълни регистрационна форма на сайта на Лидл - www.lidl.bg/lili. Регистрацията трябва да бъде направена в периода 15.03. – 21.03. включително. Печелившите ще бъдат обявени след 22.03. на страницата на Лидл България.

Лидл България е партньор в изявите на Лили Иванова от 2014г. От тогава певицата с подкрепата на Лидл направи две национални турнета в малки и големи градове в страната. Освен това в края на миналата година Лили Иванова издаде "Невероятно" - компилация от 5 диска с 65 златни хита, лично подбрани от нея, които се разпространяват ексклузивно в магазините на Лидл в цялата страна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Икономика