4 билета за София Филм Фест на цената на 3! Само в Лидл!

Генералният спонсор на 20-ото издание на София Филм Фест дава възможност на повече хора да се докоснат до седмото изкуство. Билетите за най-големия филмов фест вече са в продажба, а специалната опаковка 4pack ще бъде налична единствено в софийските магазини на Лидл. От организаторите са пуснали и общо 5 Златни билета в цялата търговска мрежа, които може да са разпределени при всеки разпространител на билети и които дават достъп до всеки филм от феста.

Началото на тазгодишния София Филм Фест ще се даде на 10 март с премиерата на „Прокурорът, защитникът, бащата и неговият син“. Прожекциите на фестивала, заедно с традиционните издания във Варна, Бургас и Пловдив, ще продължат до 31 март. Пълната програма и информация за регистрацията на билета може да откриете на siff.bg .

Лидл България тази година ще връчи Наградата на публиката – един от най-важните и обичани призове на фестивала, който се определя именно от вкуса на публиката към стойностното кино. От Лидл обещават много изненади за киноманите, осигурявайки повече от обичайния сюжет.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес