Овчар зад решетките, спипали го за хомосексуализъм и блудство с малолетни

Овчар е с задържан в ареста за блудство и насилствен хомосексуализъм с две момчета.

28-годишният ром Ангел Ангелов от балчишкото село Сенокос се появил в девинското село Стоманово през септември м.г. по обява за овчар от местна животновъдна ферма заедно с две момчета, които представил за свои помощници. След около две седмици обаче при рутинна проверка на полицията лъснало, че ромчетата се издирват от родителите им от гр. Септември, Пазарджишко.

Според хора от селото, 11-12 годишните Г. Г. и Я. Г. са братчета. Те са се свързали с добричлията по интернет. "Има данни, че непълнолетните не са били насилвани, а даже са били "мъжа", а той е бил "булката" в хомосексуалната връзка", казват запознати със случая. Срещу овчаря е приключило досъдебно производство за насилствен хомосексуализъм, като по разследването са взимани проби от секрети и са направени експертизи. Очаква се прокуратурата да повдигне обвинение за това какво е вършил овчаря с хлапетата в интервала от 30 ноември до 10 декември м.г. в девинското село.

Мъжът е с постоянна мярка задържане под стража, каза окръжният прокурор на Смолян Тодор Деянов. Ангелов е от многодетно семейство. Всичките му сестри и братя са се пръснали по света и чужбина, самият той не се е появявал в селото от 10 години, казват негови съселяни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право