Новата визия на Тарзан

“Легендата за Тарзан” е един от най-атрактивните холивудски суперпродукции, проектирани да погъделичкат носталгичните струни на всички почитатели на митичния литературен персонаж и да запалят цяло ново поколение по приключенията на Аполон от джунглата, отгледан от горили. В сайта operationkino.net пише, че в “Легендата за Тарзан” мъжът, някога известен като Тарзан (Александър Скарсгард), е напуснал африканската джунгла и от години живее цивилизовано в Лондон като Джон Клейтън III, лорд Грейстоук, заедно със съпругата си Джейн (Марго Роби). Сега той е поканен да се завърне в Конго като търговски посланик на Парламента, без да подозира, че е пионка в смъртоносен план, оркестриран от водения от алчност и жажда за отмъщение белгийски капитан Лион Ром (Кристоф Валц). Но хората зад убийствения заговор си нямат и представа, какво се готвят да отприщят”.

Филмът изглежда наситен с визуални ефекти, мащабни каскади, много препускащи животни, екшън сцени и романтика. На моменти тонът и атмосферата на този блокбастър в проект напомня на огромния епос на Питър Джакъсн от 2005 година “Кинг Конг”.

“Легендата за Тарзан” излиза по кината в началото на юли тази година.

Режисьор е Дейвид Йейтс, а в ролите са Александър Скарсгард, Марго Роби, Кристоф Валц, Самюъл Л. Джаксън, Джимон Хонсу, Уилям Хърт, Каспър Кръмп, Джим Броудбент, Ела Пурнел и други.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино