Лола ди Мола: Вкус и стил под прикритие

Ивайло и Миряна Захариеви

Под прикритието на зала 3 на НДК се състоя премиерата на сезон 5 на едноименния сериал, продуциран от Българската национална телевизия. Сценаристи, режисьори, продуценти и актьори се оказаха доста неподготвени в модно отношение за събитието, представяйки невероятно разностилна „китка“ от тоалети и присъствие.

Програмният директор и продуцент от страна на телевизията майка БНТ - Севда Шишманова, бе подготвила за премиерата тоалет от черна кожа, състоящ се от панталон и дълго яке тип сако. Комплектчето, странно близко до обичайния аутфит на криминалните инспектори от не толкова близкото минало, се оказа в компанията на дантелена блуза в огнен корал. Вместо вероятно очакваната авангардна смелост на тоалета, крайният резултат бе просто неуспешно модно решение.

Сред гостите на премиерната вечер откриваме и актрисата Параскева Джукелова под прикритието на домакиня, забравила вкуса си в килера. Сочният син нюанс на роклята в хармония с огнените багри в косата беше единствения приятен елемент на конкретната дамска визия. В графата нелепо и даже грозно отмятам дебелото черно яке, чорапогащника с блясък на ликра и ежедневния характер на преметната през рамо дамска чанта.

Един от главните герои на телевизионната сага се оказа под перфектно организираното прикритие на собствената си съпруга. Ивайло Захариев бе неотлъчно придружаван от иначе симпатичната си съпруга Миряна, за която е крайно време да усвои модни знания и привички. Предлагам безплатен първи урок - как да не съчетаваме светли обувки с черен панталон,или поне не по този конкретен начин!

Любомир Ковачев и Найо Тицин намираме под странното прикритие на разностилна светска двойка. Прекалено бохемската визия на журналиста, пробвал се и като актьор в четвъртия сезон на сериала включваше силно накъсани светли дънки, кадифено сако и преметнат през врата яркоцветен пуловер. В компанията на цялото това изобилие от хипарски елементи, подкрепено от фриволната дългокоса прическа, симпатичният мъжки костюм на актьора Ковачев доби нежелано кондукторско настроение.

Под какво и колко прикритие се намираше изявяващия се и като риалити специалист Иван Ласкин, трудно може да се определи. В образа на натежал с годините мускетар в отесняла униформа актьорът раздаваше чар и оптимистично настроение.

В деня на поезията - 21 март, под прикритието на писателската си дарба Евгени Минчев представи в клуб „Перото“ своята книга за големия български певец Емил Димитров. Костюмът във фино сивата елегантност на английския стил бе неподражаемо съчетан със свежите нюанси на каре в ризата и мека шапка. Винаги търсената от светския лъв екстравагантост бе намерила тазвечерния си израз в изобилието от пастелни рози, обсипали красивия чадър.

Също рози, но този път на живо, бяха избуяли из ръцете на един от гостите на събитието. Тоалетът от черно трико в две части, които трудно могат да бъдат класифицирани, определено е един от любимите на Драгомир Драганов, тъй като често прибягва до него за разходките си из софийските улици и събития.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес