Социалните мрежи: Владо Стоянов да пази границата

В социалните мрежи българските фенове се надпреварват да иронизират Кристиано Роналдо и да възхваляват Владислав Стоянов. Някои коментари: „Владо за Кристиано е такъв, какъвто беше Трифон Иванов за Руди Фьолер“, „Българин показа, че не е задължително да имаш коремни мускули, за да си добър футболист“, „Роналдо ще плаши децата си, не с Торбалан, а с Владо Стоянов“, „Барса“ купува нашия вратар и „Реал“ никога повече не печели „Ел Класико“, „Стоянов да пази границата“, „Бихме Португалия с тактиката на „Лестър“ и „Публиката в Португалия спазва закона и не вдига шум на обществени места след 22,30 часа.“

Това са само част от най-интересните мнения в социалните мрежи. В пространството бяха разпространени и редица фотомонтажи на Владислав Стоянов и Роналдо. Хвалби имаше и по адрес на дебютиралия за българския отбор бразилец Марселиньо, който вкара гола за победата.

„Да кръстят трибуна от стадион „Васил Левски“ на Марселиньо“, „Орден „Стара планина“ за нашия бразилец“, „Марселиньо си го върна на португалските колонизатори“ и „Лудогорец“ щеше да бие Португалия с повече“, пишат родните запалянковци в мрежата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ