Венета Харизанова: Най-добрият лекар в света ми каза, че ми остават няколко месеца. После се извини - объркал диагнозата

С тази снимка Венета Харизанова анонсира във фейсбук участието си в предаването "Комбина".

Известен лекар във Виена казал на Венета Харизанова, че страда от лимфоцитна левкемия и й остават няколко месеца. По-късно се извинил, че бил объркал диагнозата. За това разказа самата тя в предаването "Комбина" по Нова тв.

Въпросният 74-годишен медик, чието име Харизанова не спомена, бил най-голямото светило в своята област - имунология и алергология. По неговите учебници учели и българските лекари.

След като признал грешката си, той казал на Венета Харизанова "момиче, бъди спокойна, ще живееш дълго". Уточнил, че сипмтомите й много приличали на коварното заболяване, от това било объркването. От болницата във Виена освен извиненията опростили сумата, която тя дължала за прегледа.

Здравните проблеми за Харизанова започнали преди около 1 година и 2 месеца. Започнала рязко да губи килограми. В жълтата преса започнали да се появяват всякакви неверни версии за здравословното й състояние и причините за него. Именно за да ги опровергае, тя разказа за своите проблеми.

И до днес не й е поставена точна диагноза.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица