„Лудогорец“ продължава в Европа и напролет!

Дневен хороскоп на Алена за петък, 13.12.2019

На 13 декември 2019 да почерпят

Външният министър на Македония: Езикът ни има свое историческо развитие и е признат от лингвистите

НСО за блъснатото дете: При вина на служителя ни ще бъдат предприети всички законови мерки

Румен Радев: От върховенството на закона зависи българите да вярват в държавата си

Цвета Караянчева събра бившите председатели на парламента в навечерието на Коледа

Започна рекултивиране на сметището на Пазарджик

„Канал Истанбул” ще бъде решен на търг Трасето между Черно и Мраморно море ще е 45 км

Автомобил на НСО е ударил 14-годишно дете

Вицепрезидентът: Възможност за достоен живот дължим на хората с увреждания

Американският Сенат прие с единодушие резолюция, признаваща арменския геноцид

Стачка спира междуградските автобуси

Пентагонът с бюджет за 738 млрд. долара

“Матрицата 4” с премиерна дата Участва и Нийл Патрик Харис

За пореден път: ТИР катастрофира в монтанско село, хората разграбиха стоката

Тежкотоварен камион катастрофира край монтанското село Доктор Йосифово и разпиля тонове цитрусови плодове и зеленчуци. Жители на околните села напълниха десетки касети с безплатни нарове, лимони и краставици.

В неделя призори ТИР с турска регистрация, който пътувал към Германия, поднесъл на пътя между селата Доктор Йосифово и Славотин, обърнал се и препречил платното. При инцидента за щастие не пострадал никой, над половината от превозваните 20 тона нарове, лимони, краставици и чушки обаче се посипали по асфалта.

Въпреки ранния час новината за отрупаното с плодове шосе се разнесла светкавично и на мястото пристигнали жители на съседните села. „Беше като панаир!Хората грабеха стоката от шосето и пълнеха щайги и чанти. Някои слагаха и по джобовете!”, разказаха очевидци.

Пристигналият на мястото екип спасители изтеглил ТИР-а и измил шосето. Служители на Митница – Лом пък бракували разпилените и намачкани плодове. „Това е четвърта катастрофа на ТИР в този участък от пътя към Видин, още 10 обърнати камиона през последните години има в Славотин. Шосето е в ужасно състояние!”, каза кметът на селото Личко Цолов. Жителите на Славотин редовно се запасяват с продукти и стоки от катастрофирали по улиците им ТИР-ове.

Досега камиони разпиляваха в селото бисквити, перални препарати, картофи и памперси. „Готвя писмо да Агенция „Пътна инфраструктура” – отсечките между селата Славотин – Доктор Йосифово и Смирненски не са ремонтирани от половин век, целите са в дупки. Хората трошат колите си, но по-страшното е, че може да има и жертви!”, заяви кметът Цолов.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.