Шофьор с отнета книжка уби старица и избяга

Шофьор с отнета книжка прегази и уби в Хасково старица на 78-години, след което избяга от мястото на произшествието, съобщиха от полицията. "По случая е задържан 36-годишният Николай Н.", казаха за "Труд" от ОДМВР.

Инцидентът станал в 8,30 часа сутринта на ул. "Пловдивско шосе". Тогава възрастната жена пресичала платното, а БМВ я ударило и веднага продължило без да спира. Животът на пешеходката е в опасност. От жестокия сблъсък пенсионерката е със строшен череп, раздробен таз и хематоми по тялото. По-късно същия ден тежко ранената издъхнала в интензивното отделение.

Веднага след сигнала за случилото се, служителите на реда получили информация, че автомобилът, смазал бабата, е поел по посока към стария гробищен парк на града. След незабавни издирвателни действия e открита леката кола. Тя била скрита във вила. Там бил водачът Николай. Той е задържан в ареста на районното.

"По БМВ-то има следи от удар. Счупено е предното стъкло. По дясната колонка има побитости, следи от кръв, строшено е и дясното огледало на автомобила", коментираха от полицията. Леката кола е иззета и репатрирана. Образувано е досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право