Арнаудова: Над 500 лица не изтърпяват наказанията си „лишаване от свобода“ или „доживотен затвор“

Младежи биха автобусен шофьор заради забележка

Брижит Бардо окачестви като лицемерни твърденията на някои актриси за сексуални посегателства

Ангелкова пред National Geographic: България е с потенциал за СПА столица на Европа, европредседателството е шансът ни да я покажем

Украински моряци бедстват на кораб без храна и заплати

Рецидивист в домашен отпуск се гаври с пенсионерка

Национал на Нигерия в „Локо“ (Пд)

22-годишен преби до безсъзнание момичето, с което живее

Няма основания за грипна ваканция във Велико Търново

Георги Гатев остава без достъп до секретна информация

Жена изгоря в пожар

Зелените пробутват текст, който блокира втория лифт

33 души са арестувани в Италия по подозрения, че са членове на китайската мафия

Съвети за отлична зимна ваканция в Пампорово Изберете хотел с добра локация, СПА и вкусна храна

Полша: Очакваме по-силно присъствие на американски войски в страната

Direct English откри в София своя първи център за изучаване на английски език за възрастни

Световният лидер с над 110 години история в обученията по чужди езици Linguaphone Group, чрез международно признатата търговска марка Direct English, откри в София своя първи Direct English Център за изучаване на английски език за възрастни.

В наши дни, английският е езикът на международния бизнес, технологиите, образованието и пътуванията. Говорим е навсякъде по света. Владеенето на английски език се превръща от умение, което е добре да притежавате, във важна необходимост, независимо дали по отношение на бизнес или просто за удоволствие.

За всички, които биха желали да повишат езиковите си умения по един уникален начин, чрез методология, която е съобразена с Вашите специфични нужди, правилният избор е Direct English. За разлика от много други езикови курсове по английски език, Direct English функционира в съответствие с Вашите лични възможности. Постигате напредък чрез темпо определено от Вас самите и ненарушаващо изпълнението на служебните и личните Ви ангажименти.

Със своите девет нива на обучение и допълнително бизнес английски, Direct English Ви предоставя повече възможности в сравнение с всички останали обучителни системи. И така, независимо дали сте абсолютно начинаещ или напреднал, млад сътрудник или професионалист на ръководна позиция, Direct English ще намери подходящото за Вас решение.

Direct English и за корпоративни клиенти. Ние работим с компании от различен мащаб – от световноизвестни международни такива до малки, все още неналожили се фирми, с амбиции по най-бързия начин да постигнат повишаване квалификацията на служителите си. Direct English предлага обучение по английски език, разработено по начин, съобразен с конкретните нужди на фирмите, независимо от техните цели, мащаби или бюджетни възможности. Нашият гъвкав подход представлява съобразяване с персоналните графици на служителите. Даваме възможности за обучение както на работното Ви място, така и в нашия Обучителен център. Изборът е лично Ваш!

Direct English е много повече от просто курс за изучаване на английски език. Той е цялостна завършена система за обучение.

Не чакайте!

Поемете по пътя към успеха днес!

Потърсете ни на телефони 088 71 444 71; 02 963 55 33

или посетете www.directenglish.bg

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.