На 10 декември 2019 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за вторник, 10.12.2019

Тихият талант, в който всички припознават Пирло

Мишел Бачелет: Глобалното затопляне може да предизвика кризи в сферата на човешките права

Трансджендър лудост в Холивуд

Кола се преобърна и падна в коритото на Старата река в Казанлък

Москва вдига ракетен купол над Арктика

Жълт код за мъгла в 13 области утре

Две деца и двама възрастни с опасност за живота

Премиерът Борисов: Винаги съм щастлив, когато има добри данни за българската икономика

България е 52-ра по човешко развитие Лидери сме на Балканите, изпреварваме и Турция

Нараства интересът към къщи край Бургас Най-скъп е кв. “Братя Миладинови”

Две деца пострадаха при челен удар в Шумен

Запечатват заведения на фирми бушони Трупат задължения за 1-4 млн. лв., но не ги плащат

Изкуствен интелект довършва 10-ата симфония на Бетховен

Direct English откри в София своя първи център за изучаване на английски език за възрастни

Световният лидер с над 110 години история в обученията по чужди езици Linguaphone Group, чрез международно признатата търговска марка Direct English, откри в София своя първи Direct English Център за изучаване на английски език за възрастни.

В наши дни, английският е езикът на международния бизнес, технологиите, образованието и пътуванията. Говорим е навсякъде по света. Владеенето на английски език се превръща от умение, което е добре да притежавате, във важна необходимост, независимо дали по отношение на бизнес или просто за удоволствие.

За всички, които биха желали да повишат езиковите си умения по един уникален начин, чрез методология, която е съобразена с Вашите специфични нужди, правилният избор е Direct English. За разлика от много други езикови курсове по английски език, Direct English функционира в съответствие с Вашите лични възможности. Постигате напредък чрез темпо определено от Вас самите и ненарушаващо изпълнението на служебните и личните Ви ангажименти.

Със своите девет нива на обучение и допълнително бизнес английски, Direct English Ви предоставя повече възможности в сравнение с всички останали обучителни системи. И така, независимо дали сте абсолютно начинаещ или напреднал, млад сътрудник или професионалист на ръководна позиция, Direct English ще намери подходящото за Вас решение.

Direct English и за корпоративни клиенти. Ние работим с компании от различен мащаб – от световноизвестни международни такива до малки, все още неналожили се фирми, с амбиции по най-бързия начин да постигнат повишаване квалификацията на служителите си. Direct English предлага обучение по английски език, разработено по начин, съобразен с конкретните нужди на фирмите, независимо от техните цели, мащаби или бюджетни възможности. Нашият гъвкав подход представлява съобразяване с персоналните графици на служителите. Даваме възможности за обучение както на работното Ви място, така и в нашия Обучителен център. Изборът е лично Ваш!

Direct English е много повече от просто курс за изучаване на английски език. Той е цялостна завършена система за обучение.

Не чакайте!

Поемете по пътя към успеха днес!

Потърсете ни на телефони 088 71 444 71; 02 963 55 33

или посетете www.directenglish.bg

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.