Весела Чернева: Косово ще загуби повече от противопоставянето със Сърбия

Холандия купува 15 нови изтребителя Ф-15

Училище санкционира деца за фалшиви бележки, родителите съдят ръководството

Ципрас: За Гърция и Македония няма връщане назад

Борисов получи послание от Доналд Тръмп То беше предадено на премиера от зам.-държавния секретар на САЩ Джон Съливан

Министър Кралев проведе работна среща с президента на Международната тенис федерация

Румен Петков пред посланика на Сърбия: Решението за изграждане на косовска армия е опасно за региона

Училище към родителите: Ако не вземете децата си до 18 ч., търсете ги в районното

Празник на вината, ракиите и мезетата във Враца

Учредяват нова циганска партия Ще се казва „Европейска народна партия – България”

В Киев започва Обединителния събор за учредяване на Украинската православна църква

Бившият изп. директор на БДЖ: Никога не съм пращал доклад в ДАНС Има известна криза в „Пътнически превози” заради наличния ресурс и амбициозния график, призна Владимир Владимиров

Общинари от ВМРО в София се включват в кампания за деца с дислексия

Банско открива сезона с отборно състезание и уникални награди Зимните приключения започват на Бъндеришка поляна с концерт на Гери Никол

Андрей Новаков ще предложи алтернатива за българските превозвачи по пакета „Мобилност“

Direct English откри в София своя първи център за изучаване на английски език за възрастни

Световният лидер с над 110 години история в обученията по чужди езици Linguaphone Group, чрез международно признатата търговска марка Direct English, откри в София своя първи Direct English Център за изучаване на английски език за възрастни.

В наши дни, английският е езикът на международния бизнес, технологиите, образованието и пътуванията. Говорим е навсякъде по света. Владеенето на английски език се превръща от умение, което е добре да притежавате, във важна необходимост, независимо дали по отношение на бизнес или просто за удоволствие.

За всички, които биха желали да повишат езиковите си умения по един уникален начин, чрез методология, която е съобразена с Вашите специфични нужди, правилният избор е Direct English. За разлика от много други езикови курсове по английски език, Direct English функционира в съответствие с Вашите лични възможности. Постигате напредък чрез темпо определено от Вас самите и ненарушаващо изпълнението на служебните и личните Ви ангажименти.

Със своите девет нива на обучение и допълнително бизнес английски, Direct English Ви предоставя повече възможности в сравнение с всички останали обучителни системи. И така, независимо дали сте абсолютно начинаещ или напреднал, млад сътрудник или професионалист на ръководна позиция, Direct English ще намери подходящото за Вас решение.

Direct English и за корпоративни клиенти. Ние работим с компании от различен мащаб – от световноизвестни международни такива до малки, все още неналожили се фирми, с амбиции по най-бързия начин да постигнат повишаване квалификацията на служителите си. Direct English предлага обучение по английски език, разработено по начин, съобразен с конкретните нужди на фирмите, независимо от техните цели, мащаби или бюджетни възможности. Нашият гъвкав подход представлява съобразяване с персоналните графици на служителите. Даваме възможности за обучение както на работното Ви място, така и в нашия Обучителен център. Изборът е лично Ваш!

Direct English е много повече от просто курс за изучаване на английски език. Той е цялостна завършена система за обучение.

Не чакайте!

Поемете по пътя към успеха днес!

Потърсете ни на телефони 088 71 444 71; 02 963 55 33

или посетете www.directenglish.bg

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.