Зам.-министър Стефан Балабанов призова за толерантност на пътя

Откраднаха 20 000 лева от магазин на голяма търговска верига в Асеновград

Арестуваха 58-годишен български гражданин, предизвикал катастрофа с жертва в Ниш

САЩ ще намалят разрешителните за постоянно пребиваване

Йенс Столтенберг към гражданите на Република Македония: Чакаме ви в НАТО

Папа Франциск почете паметта на жертвите на нацистката и съветската окупация в Литва

Корнелия Нинова: Да сме непримирими към всяка проява на фашизъм, на насилие и разединение

Служителка, присвоила над 28 000 лева от адвокатска кантора, жали наказание на Темида Подсъдимата трябва да върне присвоеното, съдът е постановил и конфискация на 4 декара неин имот

Освободиха задържаните гръцки журналисти

Марко Мендоса закри втората вечер на The Brava Balkan fest

Георги Свиленски: Има трима нови министри, но не и промяна в политиката на правителството

2,5 млрд. евро за ремонт на стари коли Треската по олдтаймери в Германия излиза скъпо

„Порше” спира да произвежда дизелови автомобили

Холандия тества път от пластмаса (ИНФОГРАФИКА) Алеята е създадена от еквивалента на 500 000 капачки

Отава остана на тъмно след мощно торнадо, няма сигнали за пострадали българи

Лъскат имиджа на армията

Уволнен от структурите на Министерството на отбраната се зае да лъска имиджа на армията. Изпълнителният директор на агенция „Военни клубове и военнопочивно дело“ Петър Манолов е учредител на специален съвет, който да набележи мерки, за да се изчисти негативният образ на военните, казаха от МО.

Манолов беше назначен преди Нова година отново на този пост от военния министър Николай Ненчев. Той беше уволнен от агенцията, която е на пряко подчинение на МО, на 21 юни 2013 г. от екипа на екс военния министър Ангел Найденов. Преди това проверка на Инспектората на Министерството на отбраната, назначена със заповед на служебния министър Тодор Тагарев от 27 май 2013 г., констатира сериозни нарушения. Най-често срещаните се свързвали с „недобра практика и допускане на слабости и нарушения при организирането и провеждането на обществените поръчки“.

Едно от идеите на този съвет е да бъдат отворени отново вратите на всички военни клубове в страната, за да може там да се събират хора, а бивши и настоящи военни да им обясняват колко славна е нашата армия.

Към ИА „ВК и ВПД“ има 36 военни клуба в цялата страна. Обикновено те се намират в централните части на градовете. При тези 36 клуба военни поделения в населените места са останали в не повече от 15. Във всеки от тях се извършва някаква дейност. Преди години беше забранено в клубовете да бъдат отдавани помещения за кръчми и барове.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.