Откриха 30 мигранти в камион в Северна Македония

Шофьор алкохолик отива за 17 месеца зад решетките

Илиян Илиев остава управител на ВиК-Шумен

Жители на три села блокираха пътя Перник – София заради водния режим

Бургас с нов паркинг за 50 коли

Благотворителният календар на Fibank вдъхновява да правиш добро

Дължими налози за служебен аванс за шефа

Криминалисти от Сливен беседват с ученици за вредата от наркотиците

Районна прокуратура – Средец дарява награда от ВСС на „Българската Коледа“

Премиерът Борисов: Принципът, който сам защитавал, е отбрана и възпиране, но диалог с Русия (ВИДЕО)

Срути се стена на строителен изкоп в столичния квартал „Манастирски ливади“

Светофар падна на кръстовище в столицата

Глобиха бивш кмет 3000 лева за незаконно сметище

Приеха Андреа в болница на системи (СНИМКА)

Синът на Миню Стайков остава на свобода

Професорът от НСА към адреналинката: Стандартно, без грубости, с презерватив и ще си вземеш изпита

„Значи, целта е не да се явиш на изпита, а да вземеш изпита, нали така“, казва проф. Николай Колев от НСА, предложил на своята студентка – бившата адреналинка Ваня, да си вземе изпит срещу секс или пари. Това показва пълният запис от срещата, заснета със скрита камера, излъчен от „Господари на ефира“.

След поканата да отидат на хотел, Колев обяснява на Ваня, че ще правят секс „нормален, стандартен, без да минаваме в грубости, с презерватив 100%“.

Бившата адреналинка опитва да научи повече и за другия вариант – да плати изпита, а професорът й обяснява: „Ако трябва, ще ти ги платя, бе, не се притеснявай“.

„Правим го, тръгваме след половин час и почваме да работим по проекта „Ваня да завърши възможно най-бързо“, обяснява преподавателят.

Ваня разпитва проф. Колев как точно ще си вземе изпита, който е на следващия ден и дали той си е запазил ръководната позиция в НСА. „Позицията на декан е много променлива, позицията на приятеля е много сигурна, тя е по-сигурната позиция, с всичко аз ще се оправя“, казва преподавателят.

„Този случай нанесе голям удар върху авторитета на НСА. Ако има още такива случаи, апелирам студентите да дойдат и да ни уведомят. Това, което се е случило с проф. Колев, не е практика,” увери ректорът на НСА „Васил Левски” проф. Пенчо Гешев.

„Ние обявихме, че ще имаме още части. Имаме доста такива сигнали. Това е тема, която искаме отдавна да разработим, но момичетата се отказват в последния момент”, обясни Красимир Луканов, ръководител на екип „Репортажи“ в „Господари на ефира”.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.