Трусът събори комин в Садово, заподозряха го за ВиК авария

Изправят пред Темида син, пребил майка си Мъжът нарушил заповед за защита срещу домашно насилие

Съдят ученик за търговия с наркотици Съученик издал деветокласника наркопласьор

Президентът Румен Радев назначи проф. Венцислав Мутафчийски за шеф на ВМА

Тръмп предложи учителите да бъдат въоръжавани

Нинова: Отговорните за кражбите от оградата да бъдат наказани

Софийският градски съд пусна предсрочно от затвора мъжа, който уби с джипа си 6-годишно дете в Панагюрище Решението ще бъде обжалвано

Жена се оплака, че е отвлечена и изнасилена Лекари не откриха следи от насилие

Корея похарчи над 220 000 долара за тридневната визита на сестрата на Ким Чен-ун

Малките старозагорски математици спечелиха 11 медала в Тайланд

ВСС купува два апартамента

Ангела Меркел осъди смъртта на цивилни граждани в Сирия

Закъсал ТИР затвори пътя Варна-Добрич

Учени откриха ген, който предизвиква непоносимост към алкохола

Пловдивското земетресение усетено и в Благоевград

Професорът от НСА към адреналинката: Стандартно, без грубости, с презерватив и ще си вземеш изпита

“Значи, целта е не да се явиш на изпита, а да вземеш изпита, нали така”, казва проф. Николай Колев от НСА, предложил на своята студентка – бившата адреналинка Ваня, да си вземе изпит срещу секс или пари. Това показва пълният запис от срещата, заснета със скрита камера, излъчен от “Господари на ефира”.

След поканата да отидат на хотел, Колев обяснява на Ваня, че ще правят секс “нормален, стандартен, без да минаваме в грубости, с презерватив 100%”.

Бившата адреналинка опитва да научи повече и за другия вариант – да плати изпита, а професорът й обяснява: “Ако трябва, ще ти ги платя, бе, не се притеснявай”.

“Правим го, тръгваме след половин час и почваме да работим по проекта “Ваня да завърши възможно най-бързо”, обяснява преподавателят.

Ваня разпитва проф. Колев как точно ще си вземе изпита, който е на следващия ден и дали той си е запазил ръководната позиция в НСА. “Позицията на декан е много променлива, позицията на приятеля е много сигурна, тя е по-сигурната позиция, с всичко аз ще се оправя”, казва преподавателят.

„Този случай нанесе голям удар върху авторитета на НСА. Ако има още такива случаи, апелирам студентите да дойдат и да ни уведомят. Това, което се е случило с проф. Колев, не е практика,” увери ректорът на НСА „Васил Левски” проф. Пенчо Гешев.

„Ние обявихме, че ще имаме още части. Имаме доста такива сигнали. Това е тема, която искаме отдавна да разработим, но момичетата се отказват в последния момент”, обясни Красимир Луканов, ръководител на екип “Репортажи” в „Господари на ефира”.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете