Любовта удря като „Планинска мълния” Диана Димих представи най-новия си сборник с разкази

Община Велико Търново затвърждава финансовата си стабилност

Дара и Гери-Никол лицемерничат пред камерите Брюнетката е подела война срещу някогашната си приятелка

Борисов и Цацаров: Правата на българските граждани, за които се иска екстрадиция, ще бъдат защитени

Нинова: Необходим е национален план за влизане в еврозоната

НЗОК проверява случая с жената, починала заради скъпа аортна клапа

Принц Хари покани брат си принц Уилям за кум на сватбата

Съдът на ЕС: България е нарушила Директивата за птиците

КЕВР ще решава за продажбата на над 20% от енергийните дружества Това реши парламентът с промени в Закона за енергетиката

Запалянковци трошили автобус и псували полицаи

Румен Радев: Високо ценим споделения опит на Швейцария в системата на дуалното професионално образование

Започна пръскане срещу кърлежи в Търговище

Осъдиха мъж и жена, държали 3224 литра контрабанден алкохол за 27 686 лева

Единадесет партии ще могат да участват в предсрочните избори в Турция

Около 20 пострадали след изтичане на фенол в химически завод в Чехия

Нови закони в Германия: „Не само трябва да подкрепяме интеграцията, но и да я изискваме“

Зигмар Габриел

Германия обсъжда въвеждането на нови закони, които ще изискват от бежанците да се интегрират в обществото, за да могат да останат в страната, предава Independent.

Черновите на предложенията включват: да накарат бежанците да научат немски, да имат постоянна заетост и да не пречат на жените да работят. Ако не успеят да изпълнят условията, могат да бъдат изправени пред забрана за настаняване в страната.

„За тези, които отказват да научат немски, които отказват да позволят на близките си да се интегрират, например на момичетата и жените, които отхвърлят предложена работа, за тях след три години не може да има повече безгранично право на настаняване“, каза вътрешният министър Томас де Мезиер.

Мезиер твърди, че страната трябва да изгради връзка между успешната интеграция и разрешение за това колко дълго човек може да остане в Германия.

„Не само трябва да подкрепяме интеграцията, но и да я изискваме“, каза вицеканцлерът Зигмар Габриел.

В Германия расте напрежението за броя на бежанците, които страната прие. За миналата година бяха повече от 1 милион души, а от началото на тази година над 100 000 са влезли в страната.

Някои десни партии смятат, че този огромен брой е причина за културни сблъсъци, които водят до това, че някои мигранти и бежанци не се интегрират социално и културно в местните общности.

През януари напрежението ескалира след редица масови сексуални нападения в Кьолн, в близост до местната ЖП гара. Бежанците бяха обвинени за нападенията, но по-късно полицията каза, че голяма част от заловените нападатели не са бежанци.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Hi Michael. I’m so sorry to hear about your sittouian. I hope the Weingart Center can help. To apply for our housing services, please call or visit our Hope Row Resource Center at 566 S. San Pedro St, Los Angeles, CA 90013. You can reach them by phone by dialing (213) 833.5020. Intake hours are Mon-Fri 8:00AM to 4:00PM (please arrive by 3:30PM to receive service)

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.