Гнойна ангина мори Александър Тунчев преди сблъсъка с "Пирин" на "Лаута"

Вторият капитан на "Локомотив" (Пд) Александър Тунчев пропусна няколко тренировки през последните дни, след като бе тръшнат на легло от гнойна ангина и висока температура. Лекарят на "черно-белите" д-р Константин Павлов обаче гарантира, че опитният централен защитник ще бъде на 100% излекуван за предстоящия сблъсък с опашкарите от "Пирин" (Благоевград) от 27-мия кръг на "А" група, който започва в петък от 20.15 часа на стадион "Лаута" в Пловдив.

"Длъжни сме да победим "Пирин", след като сторихме това вече с "Монтана", за да се отдалечим от зоната на изпадащите. Съперникът ни играе по-добре като гост, отколкото като домакин, и е отбор, който знае как да се защитава. Затова много трябва да внимаваме и да имаме по-добър контрол над топката. След мача с "Пирин" трябва да спрем да гледаме назад. От 9 мача имаме 6 домакинства, така че погледите ни трябва да са все по-напред", декларира старши треньорът на "черно-белите" Илиан Илиев.

Той ще бъде лишен от услугите на македонския халф Ванчо Траянов, който още не е възстановен от травма в адукторите, както и на трайно контузените Димо Бакалов, Игнат Дишлиев и сенегалския нападател Гай Мансур.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ