Пуснаха обвинения за хакването на НАП

Защитен свидетел обвинен в убийството на варненски диджей

Русия предложи на Турция изтребители Су-35 По-рано днес САЩ блокира Анкара от програмата си за бойни самолети F-35

Двуглава костенурка се роди в Малайзия Оцеляла едва няколко дни

Започна одит на информационните системи на НАП

Иран задържа петролен танкер в Персийския залив

Рицарите на Малта дариха линейка на „Пирогов“

Бюджетната комисия отхвърли президентското вето върху безлимитното финансиране на партиите от фирми

Два проекта стартират в защитено жилище за младежи с интелектуални затруднения Ще бъдат направени обновяване на базата и подготовка за заетост на младежи

Велико Търново ще получи европейски средства за доизграждане на ВиК инфраструктурата В областта от Оперативна програма „Региони в растеж“ се инвестират близо 67 млн. лв. по 28 договора

Бащата на Неймар на среща с „Ювентус“

Паламудът се люпи, хванали няколко малки риби в Лозенец и Приморско

Млади атлети и журналисти се включват в проект срещу агресията в спорта

Йоана води любовна Fiesta от 20-метрова кула Течението отнася лодката на певицата, спасителен екип я връща на брега на язовир Огняново

Цанко Цанков преплува Бургаския залив

Санкционират Разград с 400 000 лв. по проекта за центъра

Близо 400 000 лв. санкция е наложена на община Разград по проекта за обновяване на централната градска част. Това съобщи кметът д-р Валентин Василев. Засега той не уточнява за какво е финансовата корекция, тъй като все още събирал документите и кореспонденцията по проекта, който е изпълняван преди да встъпи в длъжност.

„Тези пари са към 60% от капиталовата програма на общината. За да ги платим, трябва да спрем други дейности, като ремонти на улици, тротоари. Проектът е изпълняван от предишното общинско ръководство, което е било предупредено, че ще понесе санкции, но вероятно не са били взети адекватни мерки. Ще конкретизирам, след като се запозная с пълната документация“, съобщи за „Труд“ кметът на Разград.

Проект „Създаване на зелена и достъпна градска среда в централната част на Разград” е по договор от 2012г. и беше приключен миналата есен. Той беше финансиран по Оперативна програма „Регионално развитие“. Общата стойност на дейностите е 5,2 млн. лв., включително с близо 1 млн. лв. съфинансиране от републиканския и общинския бюджет.

С него беше изградена пешеходна зона, реконструирана част от площад „Момина чешма“, паркове, улици и други.

Санкцията е била наложена от регионалното министерство, като управляващ орган на програмата, за нарушения на процедура по проекта в Разград.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.