Връщат Наско и Мъри, ако Гонзо си тръгне

Две от големите легенди на „Левски“, с които са свързани и последните успехи на тима - Наско Сираков и Станимир Стоилов, отново могат да се върнат на „Герена“. Това ще се случи само при положение че спортният директор Георги Иванов се оттегли. Новината бе обявена от председателя на тръст „Синя България“ Васил Колев, който е и член на УС на „Левски“.

„Ако Гонзо си тръгне, трябва да сме готови да върнем Наско и Мъри - призна Колев след продължилото над пет часа заседание на УС на клуба. - Гонзо си дава сметка, че обира негативите. Той е лоялен към „Левски“. Готов е да си тръгне, но не знам дали клубът е готов да го пусне. Не сме доволни от играта на отбора, резултатите са приемливи. Оправданията обаче трябва да престанат. Нужна е промяна. Не може на 6 месеца да се вземат нови играчи и да се сменя треньор. Нуждаем се от нова стратегия, налагане на юноши на практика, а не само на думи. Скоро от УС ще излезем с конкретен план за това“.

Председателят на Националния клуб на привържениците на „Левски“ Степан Хиндлиян заяви, че е крайно време всеки да си носи отговорността в клуба.

„През следващия сезон ще се гонят конкретни цели, защото нямаме никакви успехи - заяви Хиндлиян. - Ще се търси отговорност на всеки за работата му“.

Единият от собствениците на „Левски“ - Иво Тонев, отказа да говори след заседанието. Другият - Александър Ангелов, не бе многословен.

„Не сме коментирали бюджета - каза Ангелов. - Мобилната компания, която ни е спонсор, вече направи първата си вноска към нас.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ