Гърция ще излезе от спасителната си програма без да иска предпазна кредитна линия, заяви Ципрас

Германец се отмести от пътя на Григор

Министър Нено Димов: Няма критични язовири в страната Източват 10 млн. кубика от „Искър“, събраха тон боклук от „Огоста”

Най-строгият рефер свири дербито

Затворник по време на отпуска набил и ограбил сливенец

Постоянен арест за Йордан Исаев, който рани полицайка с бомба на мач Разказал за случилото се на майка си и на приятелката си, но нито една от тях не се обадила в полицията

Столичната община ще проведе пилотен проект за скринингово флуорографско изследване на дихателната система

Сълзи от щастие и среден пръст за „Юве“

Премиерът Бойко Борисов ще участва в Съвета за сътрудничество на високо равнище между, България, Румъния, Сърбия и Гърция

Премиерът Бойко Борисов ще участва в Срещата на върха на ПСЮИЕ

Лек автомобил се блъсна във военен камион на магистрала “Тракия”, няма пострадали

Засипаха с критики проектите за разделяне на три на Закона за движение по пътищата

Настаниха в общинско жилище бедстваща самотна майка с две деца Едното от момчетата е в инвалидна количка и майката изминаваше по 4 км пеша, за да го води на училище

Министър-председателят на Армения подаде оставка

Британски финансов експерт съди Фейсбук за фалшиви реклами от негово име

Махат трошките в Елена

Кметът на Община Елена Дилян Млъзев е назначил комисия за извършване на проверки на излезли от употреба моторни превозни средства и санкциониране за неправомерно паркирали автомобили в зелените площи, детски площадки, терени общинска или държавна собственост.

Комисията ще извършва периодично оглед и ще установява трошките в града и техните собственици.

При извършване на проверките комисията ще прави предписания на собствениците за преместване на грохналите возила. За всяко МПС, за което е дадено разпореждане ще се съставя констативен протокол за техническото му състояние.

Собствениците ще бъдат задължавани в 14-дневен срок да преместят колите си.
В случай, че това не бъде изпълнено, кметът на Елена ще издава заповеди за принудително преместване на автомобилите. Ще бъдат налагани и глоби, които са в размер от 50 до 500 лева.

Община Елена приканва в двуседмичен срок, всички собственици да освободят улици, тротоари, детски площадки, паркинги и други общински площи от излезлите от употреба неправомерно паркирали автомобили.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.