1-ви април: 10 истории, които звучат като шеги, но не са!

На 1-ви април е трудно да се вярва кои истории са истина и кои не. Има някои истории, обаче, които звучат като шеги, но всъщност са истина. Класацията топ 10 на такива истории е по информация от Би Би Си:

1. Прозрачно дърво ще замести стъклото на някои прозорци. Шведски учени са разработили нечупливия материал, като са премахнали пигмента, който оцветява дървото в кафяво. Новото дърво ще може да пропуска светлина, но ще пази личното пространство на жителите.

2. Моден дизайнер е пуснал тениска на стойност 185 британски лири по модел на униформите на служители от DHL.

3. Актрисата Упи Голдбърг ще пусне собствена линия медицинска марихуана, която помага срещу менструални болки. Тя ще се продава само в Калифорния.

4. Полицията в Южен Уелс измислила нов начин на влизане в жилища - използвайки моторна резачка. Те са използвали новия налин при операция в Кардиф.

5. Обезмасленото мляко може да бъде описано като "продукт, имитиращ мляко", реши съдия във Флорида.

6. Има нова мода - коса с цвят "на дънки". Някои хора смесват синя, лилава и сива боя, за да докарат цвят, наподобяващ дънки.

7. ЦРУ бяха засрамени след като забравиха експлозивен тренировъчен материал в училищен автобус във Вирджиния. Детективите скрили експлозивите при двигателя на превозното средство по време на обучение. Те били открити по-късно от изненадан техник от училището по време на рутинна проверка.

8. Рапърът Тайни Темпа смята да си купи ферма, в скорошно бъдеще да слезе от сцената и да заживее, отглеждайки животни.

9. Награда получава всеки, който убие плъх в пакистанския град Пешавар.На жителите ще се плащат по 300 рупли (2 паунда) за всеки убит гризач.

10. На политик от щата Мисури й омръзнало колегите й да бъркат думите "физически" и "фискален" и внесла жалба срещу тях.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл