Пирло: Погба е най-завършеният полузащитник

Световният шампион с Италия Андреа Пирло призна, че е впечатлен от Пол Погба. 36-годишният играч на „Ню Йорк Сити“ заяви, че френският халф ще напусне „Ювентус“ с трансфер, който ще счупи всички рекорди.

„Съвсем нормално е отборът да иска да го задържи, но понякога можеш да получиш такава трансферна сума, с която да подновиш целия отбор – заяви Пирло. - За младата му възраст е сигурно, че може да се гради тим около него. Ако Погба реши да напусне, мисля, че ще е за сума, която ще счупи световния рекорд. Играл съм със страхотни млади футболисти, но Погба е най-добрият, който съм виждал. Още на първата тренировка в „Ювентус“ видяхме, че той е специален. Не можехме да повярваме, че „Манчестър Юнайтед“ го е пуснал да си тръгне. От тогава той се разви с всеки изминал ден. В момента Погба е най-завършеният полузащитник в света“.

Само преди ден се появи информация, според която от „Манчестър Сити“ са готови да платят 75 млн. паунда за халфа. „Барселона“, ПСЖ и „Реал“ (Мадрид) са другите отбори, които имат интерес към Погба.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят