По време на концерта на Лили Иванова в зала 1, НДК: Тържество на сетивата, музиката, обичта и цветята

“Публиката е моето вдъхновение, а на сцената това са музикантите”, сподели от сцената Лили Иванова пред препълнената зала 1, НДК.

Tри напълно нови песни в аранжимент на Ангел Дюлгеров “ “Този миг” по музика на Веселин Веселинов-Еко, текст на Стефан Вълдобрев, “Каданс” по музика на Милен Кукошаров и текст на Росен Кукошаров и “Вкусът на греха” по музика на Ангел Дюлгеров и текст на Росен Кукошаров, песни с нови арнажименти - “Любовта е живот” и “Присъда”, и любими на публиката хитове прозвучаха в изключителен емоционален обмен от жестове на любов и взаимно уважение между артисти и публика в залата в продължение на над 2 часа.

Лили Иванова получи и много специална изненада от генералния спонсор на нейните концерти през последните години - Лидл България. Лидл провокира феновете на Лили Иванова в своята Facebook страница да изразят любовта си към певицата, като за всеки коментар със сърце компанията поднесе на Лили Иванова по едно лале. В нощта преди концерта над 650 сърца бяха споделени, като бройката им продължи да нараства дори след концерта. По време на концерта цялата сцена бе обсипана с над 700 пролетни лалета в любимите нюанси на Лили Иванова. “Никога не съм получавала толкова много лалета”, коментира тя във възторг от жеста.

Специални благодарности бяха отправени към директора на НДК г-н Мирослав Боршош за поканата този концерт да се случи именно в зала 1 в деня на 35-ата годишнина от откриването на Двореца. “Искам да благодаря на директора на НДК г-н Мирослав Боршош, който направи много жестове за този концерт”, каза от сцената Лили Иванова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица