Главната героиня от "Малката булка" се самоуби

Снимка: Facebook

Главната героиня от индийския сериал "Малката булка" Пратиша Банерджи е намерена обесена в дома й в Мумбай, съобщава The New Indian Express.

Тялото й е открито в хола на къщата, в която е живеела. Когато медицинският екип е пристигнал на мястото смъртта на индийската актриса е била факт, медиците само са я констатирали.

Вероятната причина за самоубийството е любовната раздяла, която Пратиша Банерджи наскоро е преживяла. Нейният приятел Рахул Радж Синк я е изоставил по време на реалити шоу.

Виртуалното издание The New Indian Express разказва, че свидетели са споделили, че в болницата приятелят й е изглеждал прекалено спокоен и неафектиран от ситуацията, както и че бързал да си тръгне от там под претекст, че трябва да резервира билети за родителите й.

Близка приятелка на Пратриша споделя, че според нея не е възможно тя да се е самоубила, друг неин колега е заявил категорично, че според него това е планувано убийство.

Все пак последният статус на актрисата в социалните мрежи гласи: "Дори и след смъртта си, няма да отвърна лицето си от теб."

Полицията издирва приятеля на Пратиша- Рахул, който до момента е неоткриваем.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица