Грозен сексскандал с компрометиращ видеозапис на Михаил Касянов втрещи Русия

Скандални интимни кадри, излъчени от руската телевизия НТВ, скандализираха руската политика.

Записът, разпространен и в социалните мрежи, е дълъг над половин час. В него авторите уточняват, че показаните действащи лица приличат на лидера на опозиционната партия ПАРНАС Михаил Касянов и неговата съратничка Наталия Пелевина. Не се твърди, че това са самите те.

39-годишната дама е координатор на работата на младежкото отделение на партията и изпълнява функциите на помощничка на Касянов.

Интимната среща била проведена в тайна квартира, купена очевидно за подобни цели.

Жената, посочена като приличаща на Пелевина, споделя, че има намерение да се яви на следващите избори. Любовникът, предполагаемият Касянов, пък разказва пикантни подробности от семейния живот. Оказва се, че дъщеря му заедно със зет му са купили 500-квадратен мансарден апартамент в Манхатън и смятат да емигрират във Великобритания.

"Мисля, че това е правилно решение. Защото, ако тук започне бардакът и се случат политически убийства, ще трябва да замина и аз, и да изведа и децата си", коментира мъжът.

Жената обвинява семейството му в алчност и кражба. Любовникът се оправдава и без да иска издънва своите приятели-олигарси, разкривайки произхода на своите капитали.

"Нали ти казвам - купувам за 5 копейки, продавам по 5 рубли. Същото е, просто при тях мащабите са други. Имам пет апартамента и две къщи. А те - стотици хектари земя", разказва той.

В разговора се споменават и отношенията с други опозиционни лидери и подробности на намеренията в предстоящите избори. Става дума и за добрите връзки на дамата в САЩ. Жената дава да се разбере, че в случай, че се провали на изборите в Русия, ще й бъде осигурено топло местенце във Вашингтон - или в Държавния департамент, или при Хилари Клинтън.

Самата Пелевина обяви, че ще съди НТВ, както и авторите на филма.

Интересен е фактът, че известният руски журналист Владимир Соловьов, който е известен като яростен критик на опозицията в страната, се изказа рязко срещу излъчения компромат. Според него е недопустимо вмешателството в личния живот на политици, било те и опозиционни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Русия